• Популярні новинки

    Ваш кабінет


    Наша сторінка

    Зараз онлайн
      Зараз на сайті: 24
      Наші гості: 23

      Користувачі: 
      - отсутствуют

      Пошукові системи на сайті: 


       Останні наші відвідувачі: 



    » » Привітання і побажання на останній дзвоник випускникам



    Привітання і побажання на останній дзвоник випускникам
    Привітання і побажання на останній дзвоник випускникам

    Ми зібрали для Вас купу щирих привітань з Останнім дзвоником у прозі. Гарні слова, від душі, зроблять день дорогої людини радісним і незабутнім.

    Сьогодні у вас свято останнього дзвоника, але цей день – всього лише початок нового великого шляху. Нехай ваше життя складається вдало і щасливо, щоб все, чого навчили в школі, в нагодіі принесло плоди. Бажаю плідних років навчання і роботи, здійснення мрій і пам’ятних подій!

    ***

    Ми скоро підемо різними шляхами, розійдемося хто куди, тільки шкільна дружба не кінчається ніколи! Бажаю тобі, подруга, сміливо в життя йти, щоб мрію свою знайти!

    Але швидко пролетіли 4 роки. Ви перейшли в старшу школу. Вона зустріла вас рівняннями з багатьма невідомими, які ви старанно вирішували. Здається, ще вчора ви стояли тут – розгублені п’ятикласники. Ви несміливо розглядали мене – свою нову класну маму. З тих пір сім раз схилялися дошкільного порогу різнокольорові айстри, прошуміло сім зимових хуртовин. За час навчання вчителі стали для вас рідними, вони залишили незгладимий слід в ваших серцях.

    Останній дзвінок – свято радості та смутку! Хочеться подякувати вчителям, які відважно день за днем ділилися знаннями і серцевими порадами! Школа стає другим домом, тому ми не прощаємось, а кажемо «До побачення!».

    ***

    Сьогодні пролунав Ваш Останній дзвінок, з чим від душі Вас поздоровляємо! Навчальний рік підійшов до свого завершення і тепер Вам пора рухатися далі по життєвому шляху. Бажаємо завжди бути мужніми і відповідальними, цілеспрямованими і налаштованими тільки на майбутні перемоги!

    ***

    Дорогі випускники! Ось-ось для вас пролунає останній дзвоник, і ви станете зовсім іншими людьми. Ви більше не будете школярами, ви більше не сядете за парти і не відкриєте підручник на сторінці, яку вам більше не назве вчитель. І поки дзвенить останній дзвінок, я хочу, щоб кожен з вас озирнувся назад, в минуле. Щоб кожен згадав найкращі і радісні моменти шкільного життя. Щоб згадав свій перший клас, свого першого вчителя, свою першу оцінку. Я хочу, щоб ви подивилися один на одного – насвоїх однокласників, на вчителів. І зрозуміли, що більше цього не буде. Що ваше життя в школі закінчена, тепер ви стали дорослими. Не забувайте школу, не забувайте однокласників, не забувайте вчителів, і вони вас не забудуть. Я від щирого серця дякую вам за честь бути поруч з вами всі ці 11 років, вчити вас і вчитися у вас чогось. І зараз я з гордістю кажу вам – в добру путь, дорогі випускники!

    ***

    Дорогі випускники, вітаємо вас з одним з головних подій вашого життя, Останнім дзвінком, прощанням зі школою, з учителями, з дитинством. Це одночасно радісне і сумне подія, початок нового дорослого життя. Нехай ваша буде життя довге, щасливе, повна перемог і радості. Цей день не забудеться ніколи, відсвяткуйте його так, щоб смуток прощання зі школою була світлою, сонячної, зігріває вас все життя. Зі святом!

    ***

    Найдорожчі, наймиліші, безцінні батьки! Для Вас це такий же останній дзвінок, як і для ваших діток, які стали вже зовсім дорослими. Вони йдуть в світ можливостей, де потрібно бути відповідальним, старанним і старанним, щоб досягти висот. Нехай Ви зробить крок і пройдете цей тернистий шлях разом, незважаючи на всілякі перешкоди. Вітаємо!

    ***

    Ось ти ще на крок на шляху в доросле життя, вже без ігор і жартів, де буде менше можливостей на помилку, де у відповіді за свої вчинки будеш тільки ти. Нехай цей день запам’ятається на все життя, як початок нового і цікавого шляху до щасливого життя. Вітаю!

    ***

    Останній дзвінок в кожній школі дзвенить – він нас про початок канікул оповіщає. Я вітаю вас з цим святом, і літо не проспати, а провести як слід бажаю. Щоб були море і пісок, щоб було сонце і трава, щоб радісний настрій і відмінно проведений час.

    ***

    Вітаю з Останнім дзвінком. Бажаю цього літа не пропустити жодного грандіозної події і щасливого дня, бажаю літніх чудес і пригод. Ще хочу побажати все-таки скучити по школі і після високої хвилі веселого літа повернутися в тиху гавань знань і наук.

    Дорогі мої діти, сьогодні ви – випускники та ви тепер готові до нових мрії, прагнення і перемог. Вітаю вас з Останнім дзвінком і бажаю найкрасивішого і яскравого випускного, ніби королівський бал. Я – не просто вчитель, я – класний керівник і крім навчальних питань ми з вами вирішували чимало насущних проблем. Я знаю, які ви хороші діти, які у вас добрі серця і я хочу сказати, що ви заслуговуєте більшого щастяв житті. Тому бажаю, щоб все у вас виходило, щоб по сліду успіху вас завжди вели удача і любов.

    Сьогодні дзвенить останній дзвінок, сьогодні спорожніють класи в школі і в сторону відкладуться підручники. Вітаю з початком відпочинку і точкою відліку веселих літніх днів. Бажаю набратися за літо нових сил і натхнення, ентузіазму і посидючості, цілеспрямованості і нових надій на наступнийнавчальний рік. Нехай це літо буде яскравим, чудовим і незабутнім.

    Дорогі наші, шановні вчителі! Вітаємо вас зі святом останнього дзвоника! Спасибі вам за знання, увагу і розуміння. За правильно підібраний підхід до кожного учня. Бажаємо вам міцного здоров’я, приголомшливого літнього відпочинку, сил, енергії і позитивних емоцій!

    ***

    Вітаю з Останнім дзвінком і хочу побажати за літо чудово і весело відпочити, щоб в новому навчальному році домогтися ще більших успіхів. Нехай сім’я тобою пишається, нехай канікули приготують для тебе захоплюючу подорож і масу нових захоплень.

    Любі наші діти, вітаємо з закінченням школи! Нехай кожен з Вас буде щасливий. Щоб в житті Вам завжди щастило і складалося найкращим чином.

    Ось ви і виросли, діти! Пролетіли роки, і сьогодні для вас звучить останній шкільний дзвінок. Ми бажаємо вам самостійності і прямий, вірної дороги. Нехай помилок буде якомога менше, а більше удачі і успіху. Ніколи не бійтеся праці, будьте упори і наполегливі. Бажаємо вам зробити правильний вибір в житті, адже саме зараз ви тримаєте в руках своємайбутнє!

    Як швидко пролетіли шкільні роки. Ось пролунав останній дзвоник. Бажаю Вам увійти в доросле життя з парадного входу по червоній доріжці. Несіть себе гідно, шляхетно і чесно. Ніколи не робіть угод з совістю. Бажаю Вам здійснення всіх ваших мрій, якими б неймовірними вони не були.

    ***

    Нехай цей Останній дзвінок залишиться в пам’яті на довгі роки. Нехай вибір вашого життєвого шляху дозволить повністю розкрити потенціал і талант кожного з вас. Будьте сміливими і рішучими, щасливими і затребуваними. Досягайте успіху і з любов’ю згадуйте шкільні роки!

    ***

    Вітаю вас, дорогі учні, з Останнім дзвінком. За цей рік ви стали дорослішими, терплячі, впевненіше в собі, сміливіше, ви старанно намагалися, підкоряючи нові вершини, і тепер настав час відправитися на заслужений відпочинок. І нехай цей відпочинок буде самим веселим і чудовим. Бажаю вам фруктового червня в сонячних променях, ароматного липняпо хвилях пригод і щасливого серпня в передчутті великих перемог.

    ***

    Звучить останній дзвінок, але не треба сумувати, адже це знак того, що починається новий період в житті, з чим я хочу вас привітати. Нехай вступ до вищого навчального закладу увінчається успіхом, а працевлаштування не змусить себе довго чекати. Всього найкращого вам, випускники!

    В останній дзвінок бажаю з полегшенням зітхнути і помахати красиво ручкою «До побачення» школі, адже попереду тебе чекають високі хвилі і сонячні дні, веселі пісні і яскраві вогні, цікаві відкриття і різноманітні розваги, добрі товариші і незабутні пригоди. Нехай літо подарує чудовий відпочинок і міцні сили для нового етапу продовження шляху до знань.

    Ось і підійшов той світлий час, заради якого ви доклали чимало зусиль і праці. Тепер ви стоїть на порозі нового життя і ще більших звершень. Букварі, ранці, банти, перші написані власною рукою літери і перше самостійно прочитане слово – все це залишилося в минулому. Зараз ви вже цілком дорослі і сформовані особистості, які обрали свою стезю в життя.

    Дорогі друзі, через мить пролунає довгоочікуваний дзвінок – символ закінчення навчального року, нового ступеня, на порозі до дорослого життя. Для кого то цей дзвінок буде останнім, адже сьогодні багато наших учні, мов птахи, вилетять зі шкільного гнізда, до нових висот, до нових знань і нових перемог. Я як класний керівник хочу побажати: прагнете до кращого, новому і світлого, нехай перепони відступлять на шляху. Нехай крила зміцніють. Нехай шкільне життя буде міцним фундаментом щасливого майбутнього. Зі святом, дорогі учні!

    Цей дзвінок не останній, він просто прощальний. Відходять у минуле банти і портфелі, та й бійки з підбитим оком туди ж. Але попереду безліч нових відкриттів, так що не на часі сумувати! Нехай буде якомога більше добрих приколів, веселих друзів і яскравих фото в телефоні.

    Вітаємо Вас з урочистим днем, який ознаменується останнім звучанням шкільного дзвінка. Попереду багато доріг і відкриттів, зустрічей і надій, бажаємо Вам, щоб доля була прихильною, щоб намічені плани обов’язково реалізувалися. Успіху і удачі на шляху з дитинства в юність.

    Вітаю з закінченням навчального року! Уже можна видихнути і відпочити! Тобі пощастило, що у вас немає іспитів і відразу починаються канікули. Бажаю провести час весело, приємно і з користю!

    Останній дзвінок це не тільки радісне і довгоочікувана подія для учнів, їх батьків та вчителів. Це дзвінок, який сповіщає всім нам, що ви пройшли всі випробування, ви закінчили школу, ви здали самий складний і довгий життєвий іспит. У цей урочистий день я дякую всім вам за виконану роботу. Я бажаю вам почати доросле життя з вступу до вищого навчального закладу. Вчіться і не підведіть школу, покажіть все знання і навички, якими вас навчили вчителі. Живіть так, як вважаєте правильним. Тепер ви самостійні люди, які можуть приймати рішення і відповідати за свої справи і вчинки. З новим життям вас всіх, в добру путь!

    Виблискує золотом, дзвенить сріблом дзвінок шкільний. Вітаю з Останнім дзвінком! Чи не правда, не можна було, і уявити, як хороший, солодкий буде цей довгий свято закінчення школи? І навіть іспити не лякають, вірно ?! Так лети вперед, пташка! Тобто, вчорашній школяр! Вір в свої сили і тримай ніс гордо вище!

    З Останнім дзвінком я тебе вітаю, щасливим стати самим тобі я бажаю, і нехай же збувається все, про що ти тільки мрієш. Нехай літо сонячними теплими променями подарує тобі щастя, яке буває тільки в казці, яку ми можемо будувати тільки самі.

    Дорогі майбутні студенти! Сьогодні для вас пролунає останній шкільний дзвінок. Багато з вас віддадуться спогадами про всіх шкільних поданих і тріумфи, радощах і печалях, хороше і погане … Ми намагалися щоб за поразками завжди йшли перемоги, але не дивлячись на це, хтось випурхне з гнізда з великою радістю, а хтось з великої сумом. І все ж ви махає ручкою школі і вступаєте на стежку, яка приведе вас у великий світ. А наскільки великий, цікавий і захоплюючий буде тепер залежати тільки від вас. Успіхів вам і удачі на обраному шляху!

    Коли пташенята підростають, то залишають своє рідне гніздо і відлітають. Так і випускники після одинадцятого класу покидають стіни рідної школи. І всім нам, бабусям і дідусям, батькам і вчителям, радісно і сумно на це дивитися. Адже залишаючи стіни школи ви, можна сказати, залишаєте свій рідний дім, де провели стільки часу. Сьогодні для вас дзвенить останній дзвінок і після того як він отзвеніт ви станете зовсім іншими людьми, ви станете дорослими. Тепер ваше життя тільки в ваших руках, і якою вона стане, якими фарбами буде осяяна, залежить тільки від вас самих. Ви можете самі планувати своє життя, приймати важливі рішення самостійно і робити той вибір, який вважаєте правильним. Постарайтеся не робити не обдуманих кроків у житті, завжди все зважуйте інеї поспішайте з вибором. Згадайте, чому вас навчила школа, згадайте поради вчителів. Адже школа це великий життєвий досвід, який стане в нагоді вам протягом всього вашого життя. Ставте перед собою цілі, йдіть, прагнете до них і тоді у вас все вийде. І ми ще зустрінемося з вами, і ви розкажіть нам, як вам допомогла навчання в школі.

    Дорогі випускники! Сьогодні ви прощаєтеся зі школою і вступаєте у доросле життя, для вас дзвенить останній шкільний дзвінок. Під його звуки згадуються всі шкільні поразки і перемоги, радощі й прикрощі, перше кохання, перший учитель і стає трохи сумно … Бажаємо вам подальшої успішної навчання, вірного вибору професії, легких перемог і нових досягнень, нових корисних знайомств і захоплень!

    Ось дивлюся я на вас, хлопці,і намагаюся зрозуміти, як же так сталося, що ви так швидко подорослішали? Мені здавалося, що ще зовсім недавно ми з вами вперше познайомилися, а зараз ви вже справжнісінькі випускники. Хочу сказати, що ви були унікальним класом, тому що я не бачила ще ніколи такої згуртованості між усіма членами колективу. Дорогі мої, пообіцяйте мені тільки одне, що ви неодмінно збережіть цю дружбу і пронесе через довгі роки. Будьте корисні один для одного, виручайте, допомагайте, та просто добре проводить час. Я знаю, що ви це все вже точно вмієте робити. Ну і про школу свою не забувайте, бо вона дала вам не просто навчальні знання, а й допомогла стати товариськими, активними і креативними хлопцями. Зі святом вас, мої найрідніші й улюблені випускники! Мені буде не вистачати наших веселих уроків.

    Вітаємо випускників шкіл з останнім дзвоником! Бажаємо гідно відкрити нову епоху вашого нового життя! Будьте активними, життєрадісними і сильними для досягнення своїх цілей. Світлої вам дороги і підкорення всіх вершин, які будуть вам зустрічатися з життя.

    Дорогі випускники! У цей день ви залишаєте стіни школи, щоб увійти в інший світ, у доросле життя, де вам доведеться проявити більше відповідальності і мужності. Ми раді, що змогли вкласти в вас всю свою любов і знання, які маємо самі. Весь цей час ви виправдовували наші надії, тепер прийшла пора вам визначитися з тим, що ви бажаєте робити і отримувати від цього життя. Ми віримо в вашу витримку, сили і прагнення. Дякую вам за ці непрості, але цікаві і плідні роки.

    Настав той день, про який ви мріяли вже останні кілька років. Насправді, це нормально, хоча і трохи неправильно. Ви все поспішайте дорослішати і не живете справжнім днем. Мені не хочеться, щоб ви потім пошкодували про це, тому хочу застерегти вас. Я хочу привітати вас, мої дорогі хлопці, зі святом, адже у вас сьогодні Останній дзвоник. Зараз ви все переді мною стоїте такі веселі і щасливі хлопці в красивій шкільній формі, але ж ще недавно ви тільки пішли в перший клас. Хочу побажати кожному з вас виконання всіх найзаповітніших бажань. Ви все хлопці здатні і відповідальні, тому я навіть не сумніваюся, що ви досягнете всіх найзначніших результатів. Нехай кожен ваш день буде сповнений красивих подій, приємних миттєвостей і всього самого позитивного. Отримуйте задоволення від цього дня, адже він більше не повториться.

    Пролетіли шкільні роки – попереду довгий і дорослий шлях, важливі рішення і серйозні завдання. Нехай будь-який, зроблений вибір, справджується, а будь-який крок – правильним. легких починаньі великих успіхів. І найголовніше-не потрібно нічого бояться. Будь відкритим для всього і світ буде відкритий!

    Останній дзвінок … Це радісний день, світле свято, адже сьогодні ми вітаємо вас із закінченням школи, і разом з тим – нам трохи шкода розлучатися з вами, але на другий рік звичайно ж не залишимо! Хлопчики і дівчатка! Ми бажаємо вам довгого, щасливого життя! Нехай іспити не будуть тягарем, але лише підкреслять ваші блискучі знання! Нехай попереду вас чекає чимало цікавих відкриттів і перемог!

    Ось і настав останній дзвінок! Прийшла пора йти з рідної школи, і на серці стає трошки сумно. Але у всіх, у вас, попереду нова дорога і життя! Бажаю вам вибрати свою вірну стежку і крокувати по ній сміливо і впевнено, бажаю вам досягти своїх цілей і втілити в життя все те, чого б вам дуже хотілося!

    ***

    Шкільні роки, дні та години, іспити і шпаргалки, зміни і канікули, все це сьогодні відступає назад … Ми стали дорослішими, але прощаючись зі школою і вчителями, ми повинні і хочемо сказати їм спасибі від усього серця, адже вони допомогли нам стати дорослішим і краще! Нехай вам завжди посміхається удача і ясно світить сонце!

    Я пам’ятаю кожного з вас маленьким, переляканим дитиною, який прийшов в перший клас і виявився покинутим батьками в оточенні незнайомих людей. А тепер подивіться на себе – ви виросли, стали дорослішими, розумнішими, у вас за плечима величезний досвід. І цей досвід допоможе вам у подальшому житті. Тепер ви по праву можете вважати себе дорослими людьми. Тепер ви самостійні люди, які повинні влаштувати своє життя так, щоб вами могли пишатися ваші батьки, вчителі та друзі. Живіть завжди так, як вас вчили в школі. Ніколи не звертайте з наміченого шляху, прагнете до своєї мети, скоряйте її і домагайтеся завжди максимуму в будь-якій ситуації. З випускному вас, з останній дзвінком.

    Мені хочеться від щирого серця привітати наших майбутніх випускників, яких до дорослого життя відокремлює всього кілька кроками. Сьогодні важливий день для будь-якого з вас, хоча, можливо, що ви навіть до кінця і не розумієте, що відбувається. У вас були вже подібні останні дзвінки в четвертому класі і в дев’ятому, однак це зовсім не те. Тільки уявіть, що першого вересня цього року ви прийдете вже не в школу, а в свої нові навчальні заклади. Кого-то ця новина явно порадує, а ось кого-то, навпаки, засмутить. Але повірте, що через якийсь час ви все трохи засумує, тому що захочете повернути шкільні роки. Так що поки у вас є ще кілька днів – насолоджуйтеся ними. І не переживайте з приводу іспитів, тому що ви можете все. Ви все здасте і отримаєте найвищі бали, мої дорогі випускники! Удачі вам!

    Дорогі наші діти, ми від імені всіх батьків вітаємо вас з успішним завершенням навчального року! Ми завжди переживаємо за вас і вашу навчання, тому радіємо разом з вами і тепер сміливо вирушайте на канікули!

    Коли підходить час розставання, всі минулі контрольні здаються особливо легкими, а похмурі дні, коли було так ліниво збиратися в школу – особливо прекрасними! Сьогодні я разом з усім класом хочу сказати спасибі нашим вчителям,який став за довгі роки не тільки нашими наставниками, але й добрими друзями! Я бажаю вам щастя! Нехай будуть у життя цікаві робочі будні, веселі вихідні і побільше удачі!

    Вітаю з Останнім дзвінком і бажаю з посмішкою і новими мріями відправитися в це літо. Нехай навчання почекає, хай серце рветься в бій за своє щастя. Бажаю яскравого сонця, теплого моря, веселих походів, крутих ідей і неймовірних літніх історій.

    Дорогі випускники, я вітаю Вас з Останнім дзвінком, з фінішній прямій на шкільній дистанції. І як директор цієї чудової школи я сміливо заявляю, що ви – хороші хлопці, гідні успіху. Бажаю вам великого успіху в подальшому, високих цілей і неодмінних перемог. Не забувайте нашу школу, улюблених вчителів і своїх товаришів, залишайтеся вірні своєму серцю і живіть за принципами щастя.

    Шановні одинадцятикласники, сьогодні фінальною крапкою Вашого перебування в стінах школи стане переливчастий голос останнього дзвоника. З тієї хвилини, як він прозвучить, закривається для Вас двері в дитинство, і починається широка дорога юності. Нехай же вона ніколи не стане вузької стежкою, а приведе Вас до успіху, знань, становленню себе як особистості.

    Останній дзвінок – це завершення важливого життєвого етапу і початок нового, не менш цікавого. Бажаю, щоб яскраві спогади зігрівали серця, а майбутнє приваблювало великими можливостями. Вірте в себе, в свої сили і мрії. Нехай збудеться все задумане, плани реалізуються, на горизонті з’являться перемоги і тріумфи. Веселого свята і насолоди моментом, яскравих грандіозних перспектив!

    Спасибі вам величезне за багаторазове терпіння і життєві уроки нашим дітям. Бажаємо вам позитивного настрою, міцного здоров’я, нових можливостей, старанних учнів. Нехай удача та везіння допомагають вам по життю. Насолоджуйтесь приємними миттєвостями, подорожуйте. Залишайтеся такими ж справжніми і чуйними.

    Ще один навчальний рік пролетів непомітно. скільки зошитівбуло списано, скільки ручок використано і скільки знань отримано. Всього цього не злічити. Але найголовніше школа подарувала ще один рік щасливого життя. Нехай наступний навчальний рік стане не менш цікавим і пізнавальним!

    Вітаю! Дзвенить Останній дзвінок, закінчено останній урок, а попереду безтурботні і яскраві дні спекотного літа. Бажаю тобі величезного запасу сил, енергії, чудового настрою, натхнення на майбутній відпочинок, а він нехай запам’ятається тобі тільки приємними моментами, веселими історіями, смішними жартами, цікавими заняттями і радісними зустрічами з друзями.

    Дорогі учні, вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника. Бажаємо веселих літніх канікул з неймовірними пригодами, як у героїв улюблених повістей, романів або казок. Чи не розгубіть за літо своїх знань, не дозволяйте собі нудьгувати. Бажаємо вам зарядитися енергією барвистого, смачного фруктового літа, якій обов’язково вистачить на весь майбутній навчальний рік.

    Дорогі випускники! Вітаю вас з останнім дзвоником. Як це не парадоксально звучить, але останній дзвоник у школі є першим дзвінко у доросле життя. І поки дзвенить цей дзвінок, згадайте всі найяскравіші моменти шкільного життя, згадайте, як ви прийшли перший раз в перший клас, як ви сіли вперше за парту, як вперше відкрили буквар. Як це було давно, і як це було недавно. Тепер у вас інше життя, інші завдання і цілі. Інші друзі, інші турботи. І ми сподіваємося, що досвід шкільного життя вам стане в нагоді в подальшому, що отримані тут знання допоможуть вам у житті. Доброї вам дороги і завжди йдіть до своєї наміченої мети.

    Сьогодні для наших дітей продзвенить Останній дзвінок і він дійсно буде останнім, адже попереду у наших діток новий шлях. Від щирого батьківського колективу випускників ми всім хочемо побажати здоров’я, сил, впевненості та постійного прагнення до своїх мрій. Хлопці, вчителі, гості та всі-всі, хто присутній на цьому святі, хай в житті кожного з вас завжди будуть близькі люди, які підтримають у важку хвилину, нехай кожен день вам дарує масу нових можливостей, ідей і удач. Нехай цей Останній дзвінок ознаменує успішне студентське початок для наших хлопців, щасливе літо для всіх нас.

    Здавалося б, що ще зовсім недавно ви тільки переступили поріг нашої школи, але сьогодні ви вже стоїте переді мною такі ошатні і красиві – справжні випускники. Я дивлюся на вас і не можу натішитися, але в той же самий час смуток долає мене, тому що ви були моїми найулюбленішими учнями, з якими завжди було цікаво, весело і пізнавально проводити час. Мені хочеться, щоб ви не розгубили ту зв’язок, яка встигла вже міцно встановитися між вами, дорогі випускники. Ще хочу побажати кожному з вас досягти найзаповітніших ідей і реалізувати кожен план. Ви все неймовірно здатні і креативні хлопці, тому я не здивуюся, якщо через кілька років дізнаюся про те, що ви домоглися найкращих результатів. Зі святом вас, мої найдорожчі і улюблені випускники! Будьте найщасливішими.

    Попереду у нас свобода, тільки школу і наших дорогих учителів ми не забудемо. Тих, хто нас вчив, виховував, лаяв і заохочував, і все що заслужили ми, в журналі виставляв. Ви не тільки дисциплін нас вчили, але життєвий урок підносили. Спасибі Вам величезне за те, що душу вкладали в нас, тому дзвінок останній звучить сьогодні і для Вас!

    Ось і настав воістину значимий день. День останнього шкільного дзвінка. Він відкриває для вас двері до нових можливостей, до самостійного дорослого життя. Адже ще вчора ви були маленькими дітьми, які не могли і постояти за себе, а сьогодні вам по плечу вже будь-які випробування. Тому ми вітаємо вас і бажаємо, щоб усі ваші починання обов’язково закінчувалися неймовірним успіхом!

    Шановний педагогічний колектив школи, від імені батьків дозвольте привітати Вас з черговим святом Останнього дзвоника, побажати Вам здоров’я, успіху в усьому, благополуччя і стабільності. Дякуємо Вам за знання, отриманий нашими дітьми, відповідальність і доброту.

    Вітаємо зі святом, наш милий, коханий, дорогий директор! Сьогодні в нашій улюбленій, дорогий школі звучить останній дзвінок. Ми всі дуже радіємо цього чудового дня. Він дуже багато значить для всіх нас, але для тебе цей день особливий. Розважайся ж щосили цього літа і забудь про всі проблеми.

    ***

    Ми раді привітати наших дорогих дітей та їх вчителів з закінченням занять і прощальним дзвінком! Спасибі за величезну кількість знань для наших діток, за багато нового про цей світ, а ви, хлопці, не втомлюйтеся його пізнавати і пізнавати ще більше. Адже знання допомагають нам жити!

    Я, як ваш класний керівник, хочу сказати вам кілька слів на прощання, мої випускники. Ваш останній дзвінок – це початок дорослого, нового життя. Даю вам кілька побажань. Прагніть завжди вгору, і тільки вгору. Почитайте старших, захищайте молодших. І будьте щасливі!

    Сьогодні дуже радісний день для всіх нас, це останній дзвінок. Вітаємо всіх з цим чудовим днем! Бажаємо керівництву навчального закладу, всім учителям, а особливо нашому класному керівнику всіх життєвих благ, удачі і талановитих учнів.

    Прийде сьогодні до нас останній шкільний дзвінок, дзвінко оголошуючи лінійку дзвіночком. Учні з радісним настроєм і посмішками будуть сьогодні розлучатися зі школою. Хтось із них тільки на веселу літню пору, а хтось вже не з’явиться в рідних стінах, а ступить на шлях дорослого, серйозного життя. Нехай сьогодні у всіх, і учнів, і вчителів присутній тільки бадьорий і відмінний настрій, нехай дзвіночок відкриє двері прекрасної пори-шкільних канікул, щоб встигли хлопці скучити і за школою і за однокласниками і друзями, а вчителі відпочили нарешті від уроків і зошитів ! З останнім шкільним дзвоником!

    Вітаю з Останнім дзвінком! Бажаю відкласти ключ знань, і широко посміхаючись зайнятися відпочинком. Запастися веселощами і пустощами, витівками і бунтівливість, щоб в наступному році вчителям не було нудно. Вбирайте в себе літнє сонечко і позитивний настрій. Гарних канікул!

    Я вітаю вас дорогі наші випускники. Ось ще одне покоління, ми випускаємо з дверей нашої школи. Я бажаю вам хлопці, намітити собі мету і йти до цієї мети найбільш правильними шляхами. Головне знайти в житті себе і розуміти, до чого прагнути. Бажаю вам багато успіху в поєднанні з раціональними мудрими рішеннями. І тоді все в житті у вас буде виходити.

    Вітаємо всіх з Останнім дзвінком. Наші хлопці вирішили злетіти зі школи трохи раніше, за їх плечима 9 класів веселою, яскравою, цікавого шкільного життя. І за це велике спасибі нашим вчителям, директору і завучів, всім співробітникам цієї чудової школи. Від імені всіх батьків випускників 9-го класу ми хочемо всім побажати великих успіхів і в навчанні, і в житті, а також здоров’я, енергії, сміливості, підтримки близьких, вірної дружби, любові, удачі і, звичайно ж, перемог.

    Шановні, переживають, дорогі батьки! Вітаємо вас з урочистим останнім дзвоником ваших дітей! Бажаємо небувалого щастя вашим будинкам, взаєморозуміння і поваги. Вірте в своїх діточок і їх здатності, сонячного вам настрою, відмінного здоров’я, міцних нервів і активного довголіття!

    Ви завершили поки тільки один виток, в якому вам допомагали батьки і вчителі – і я, ваш класний керівник. У цих стінах вам було дано необхідний джерело знань, ви навчилися розуміти себе і свій внутрішній світ, відстоювати свою точку зору і принципові переконання.

    З Останнім дзвінком, дорогі вчителі. Спасибі, що весь рік трималися, вчили діток і підтримували марку школи. Бажаємо вам сонячного літа і такого ж настрою, побільше приємних подій і радостей, як можна менше роботи і турбот.

    Ти знаєш, що тебе чекає? Не просто канікули, а цілих три місяці без розбитих вікон, без уроків та домашніх завдань, без лайки батька і доган мами! Так що вітаю тебе з Останнім дзвінком, насолоджуйся такої довгоочікуваної свободою!

    Дорогі учні, ви проробили чимала праця і за цей навчальний рік стали ще старше і розумнішими. Бажаю правильно розпоряджатися отриманими знаннями і не припиняти прагнути до нових!

    Дорогі наші випускники вітаємо вас з вашим Останнім дзвінком! В цей зворушливий для вас день хочеться побажати вам впевненості та цілеспрямованості, надії і терпіння, перспективності і удачі у всіх починаннях.

    Що може бути краще приходу літа? Тільки усвідомлення того, що це літо можна провести так, як тобі заманеться – гуляти, веселитися, відпочивати, купатися, кататися, подорожувати, засмагати, мріяти, з друзями спілкуватися і не сумувати! З Останнім дзвінком!

    Вітаємо випускників із закінченням школи. Бажаємо знайти в дорослому житті джерело оптимізму і красивих ідей, річку удачі і успіху, а також море поваги і любові. І нехай ніякі перепони не заважають вашим самим зухвалим починанням. У добру путь, хлопці!

    Останній дзвінок! Такий дзвінкий, чистий, що кличе … Але .. На жаль і ах! Нам вже пізно поспішати до нього! Втім, будуть ще іспити … Але тобі нема про що хвилюватися, ти точно здаси їх легко! А потім – буде випускний … і здрастуй, доросле життя! Рекомендую почати її так, щоб до наступної зустрічі випускників увійти в число наймолодших мільйонерів світу!

    Дорогі діти, ось і пролетіли, як єдину мить, 11 років. Сьогодні дзвенить ваш Останній дзвінок. Від щирого серця бажаємо вам зберегти і примножити все ті знання і досвід, що дала вам школа, і успішно застосувати їх у дорослому житті! Будьте щасливі, мрійте, крокуйте сміливо і завзято, і нехай збудуться всі-всі ваші мрії!

    Здається, зовсім недавно ми стояли на вашій першій лінійки. У ваших мам і тат на очах були сльози радості від того, що ви пішли в перший клас. Вони хвилювалися за вас, переживали – як ви сприйміть для себе школу, як ви будете вчитися, як ви будете себе вести. Але ось пройшли роки, і ми знову стоїмо тут все разом, на очах ваших батьків ті ж сльози радості, але тільки з іншого приводу – ви закінчуєте школу. Всі хвилювання і тривоги залишилися позаду, попереду тільки довге і щасливе життя, життя якої кожен з вас зробить для себе сам. Якою вона буде – залежить тільки від вас. Ким ви будете в цьому житті – залежить тільки від вас. Ви – конструктори своєї життя, тому докладете всіх зусиль, щоб ми і ваші батьки пишалися вами. Щоб наші старання не були марними, щоб всі знали, що ви людина з великої літери. Щастя вам і удачі в майбутньому.

    У ці урочисті хвилини ми бажаємо вам великих успіхів, прекрасних подій в житті, що збулися надій і неймовірною удачі! Нехай кожному з вас світить щаслива зірка, підкоряються найнеприступніші вершини! Гідних цілей, особистісного росту і грандіозних перемог дорогі випускники!

    Пам’ятайте: настає той хвилюючий момент, коли в ваших руках – все ваше життя. Нехай її висвітлює добрий світло зірки вашої юності!

    ***

    Дорогі вчителі! У день останнього дзвоника хочемо побажати вам, щоб ваші сили не були витрачені даремно. Нехай ваші учні стануть людьми з великої літери і з радістю будуть згадувати уроки і знання, які ви їм подарували!

    Хлопчики і дівчатка! У цей день починається новий етап вашого життя, прийшов час робити усвідомлений вибір і багато в чому покладатися на власні сили. Останній дзвінок – не привід сумувати про минуле дивовижному дитинстві. Як би вам не хотілося його втримати, попереду великі зміни, результат яких залежить від вас. Ми, ваші наставники та батьки, завжди готові вас підтримати і допомогти, як тільки це знадобиться.

    Ми – ваша вірна зміна, ми нове покоління цього шкільного двору, а вам пора вирушати, дорогі випускники. Прийміть від юних першокласників побажання великої удачі, великого щастя, великих успіхів і радості теж великий. Бажаємо вам стати найкращими програмістами, вчителями, економістами, логістами, інженерами, дизайнерами, стилістами, будівельниками, акторами, режисерами, фотографами, – в загальному найталановитішими майстрами своєї справи і найкращими людьми.

    Попереду багато нових і цікавих доріг, вибрати і пройти які потрібно вже самостійно. Кожна з цих стежок лише тоді призведе до успіху, коли ви дійсно захочете цього, досягнувши найвищого ступеня майстерності в тій справі, яку вам подобається.

    Вітаю вас, дорогі наші учні, з Останнім дзвінком, з останнім уроком в цьому навчальному році. Бажаю тим, хто покидає школу – вибрати правильний шлях і домогтися будь-яких цілей, бажаю всім набратися за літо величезних сил і чудових ідей, бажаю вам всім сонячного і веселого літа, чудесних подорожей, про які ви напишіть твори на «5» і яскравих емоцій, з якими ви поділитеся з вчителями і однокласниками в наступному навчальному році.

    Вітаючи вас з цією знаменною датою, хочеться сказати головне, як би в житті вам не було погано – знайте, ви завжди можете прийти сюди, в те місце де ви вперше навчилися писати, дружити, закохуватися, в вашу рідну, кохану школу! Великих вам перемог, наполегливості і досягнення всіх цілей!

    Трохи тривожно – що чекає попереду: життя сюрпризи, долі повороти. Все буде потім, а зараз давайте востаннє зайдемо в свій улюблений клас. Вчителям сьогодні наші добрі слова визнання і квіти! За те, що навчили нас працювати і добиватися своєї мрії. До побачення, школа, до побачення клас!

    Шановні випускники, останній дзвінок є початком великого трудового зростання, тому хочеться, щоб ви змогли з першого разу знайти покликання, а здоров’я ніколи не підводило під час досягнення успіхів. Довга дорога не змушує себе довго чекати – йдіть вперед.

    Дорогі батьки, вітаємо вас з Останнім дзвінком, адже в цей рік витрачено чимало ваших старань і зусиль, вкладено ваше натхнення і любов. Дякую за допомогу і підтримку. Бажаємо так само впевнено продовжувати наше спільне подорож по шкільній стежині, а поки нехай настане веселе і щасливе літо!

    Вітаю вас зі святом, з останнім дзвоником! Бажаю вам самого незабутнього літа, яке тільки може трапитися у вашому житті, найрадісніших моментів, душевного тепла і відчуття наповненості. Нехай життя буде добра і справедлива!

    Скільки їх уже прозвучало у вашому житті, але сьогодні він дзвенить в останній раз – ваш останній шкільний дзвінок! І c радістю в душі, але зі сльозами в серці прощається з вами школа, з нашими дорогими випускниками. І що тут сказати … Ідіть впевнено вперед, домагайтеся всього про що мрієте. Щастя вам і удачі! Ми віримо, що у вас все обов’язково вийде!

    Вітаю тебе з Останнім дзвінком! Нехай думки про майбутнє років подарують тобі відмінний настрій, щоб все літо пройшло так, як тобі захочеться – з веселощами, святами, прогулянками, відпочинком, новими друзями і справдженими мріями.

    Вітаємо вас, наші милі вчителя, які терпіли і любили нас стільки років, з Останнім Дзвінком. Ми щиро вдячні вам за вкладені в нас знання і праця. І хоч ми іноді розбудовували і часом ображали вас, хочемо сказати, що ми цінуємо і пам’ятаємо кожне слово, вимовлене вами! Дякую вам за вашу любов, за підтримку і важливі поради, які ми запам’ятаємо на все життя! Нас попереду чекає нове, світле майбутнє, але ми ніколи не забудемо вас, шановні наші вчителі! Спасибі за те, що розповіли нам все, що знали самі, вкладаючи в кожне слово особливий сенс, ми дуже цінуємо це! Саме ви направили кожного з нас в потрібному напрямку і завдяки вам ми тепер знаємо, якою дорогою підемо! З Останнім Дзвінком вас, любі наші вчителі!

    Вітаю з Останнім дзвінком. Завершено черговий етап довгої дороги знань, закінчена ще одна сторінка цікавої розповіді з книги наук і відкриттів. Бажаю вільно зітхнути і розправити свої крила, відправитися в політ в країну літніх забав і веселих пригод.

    Прийміть мої щирі вітання з закінченням чергового навчального року! Нехай ніжною мелодією Останнього дзвоника прийде відмінний настрій і відчуття майбутнього теплого, легкого, радісного, променистого, позитивного і найкращого літа.

    Зовсім недавно ви переступили поріг школи. І мені не віриться, що сьогодні ви залишаєте назавжди її стіни. За роки навчання я дуже звикла до кожного з вас. Ви для мене, як рідні діти, мої дочки і сини. Сподіваюся, ви мене не забудете, і будете приходити в гості. А зараз хочу побажати вам світлої дороги, яка чекає попереду. Викладайте свій життєвий шлях по крупинці, щоб стежка була міцною і довговічною. Нехай всі ваші ідеї, мрії втілюються. А школа назавжди залишиться в пам’яті, як прекрасне, наповнене цікавими подіями час.

    Дзвенить останній дзвінок! Вітаю всіх з цим довгоочікуваним святом. І щастя, і смуток в цей день. Бажаю всім школярам веселих канікул, чудових вражень, великих досягнень і багато радості. Набирайтеся сил і енергії, натхнення і можливостей, щоб сміливо і гордо перейти на наступний етап вашого життя!

    Ну от навчання отшумела, зі школи розбіглася дітвора, і ціле літо ні буде ніхто в школі рідної вікна розбивати. Чи не будуть ні бігати, ні шуміти, ні грати, вчителів ніхто не буде дратувати. Буде тиша і благодать … Ну як вас з цим не вітати?

    Вітаю з Останнім дзвінком. Бажаю залишити в спокої всі підручники, зошити та формули до вересня і відправитися назустріч літнім пригодам, гріючись промінчиками сонця, надихаючись співом птахів і насолоджуючись фруктовими садами. Відмінних канікул і чудового відпочинку.

    Згадайте, як ще зовсім недавно ви, такі маленькі і цікаві, прийшли на свою першу лінійку. Смішні білі банти, величезні букети, радісні посмішки … І ось перед нами вже юнаки і дівчата з серйозними поглядами, зі своїми планами на життя.

    Вітаємо всіх з Останнім дзвінком. За 9 класів наші діти навчилися сміливо стояти на своєму, знаходити правильні відповіді не тільки в складних завданнях з математики або фізики, а й в життєвих питаннях. За це «велике спасибі» нашим шановним вчителям. Від усіх батьків наших «ранніх»випускників ми всім бажаємо удачі, впевненості, терпіння, здоров’я та цілеспрямованості. Нехай у всіх все виходить так, як ви цього хочете. У добру путь, дорогі наші діти, легкої подальшого навчання, великих і гідних перемог. А цій школі, дорогим учителям ми бажаємо здоров’я і ще багато дружніх класів, старанних і талановитих учнів.

    Ось і літо настало, пролунав останній дзвоник, і ні нам, ні вам більше не потрібно поспішати на урок. Спасибі за все, чому ви нас навчили, я вітаю вас, і нехай літо для вас пройде ідеально – з морем, сонцем, квітами і самим справжнім відпочинком.

    Багато чого ми вас навчили. Наостанок хочемо побажати, щоб ви не відступали перед перешкодами, сміливо домагалися поставлених цілей. Щоб не знали зневіри, завжди раділи життю.

    Вітаю з Останнім дзвінком. Весь навчальний рік бути слухняною і старанно вчитися – не так вже й легко. Тому літні канікули, які тебе чекають попереду, цілком заслужений відпочинок. І я бажаю, щоб цей відпочинок був крутим, веселим і грандіозним. Нехай все, про що весь рік мріялося, збудеться, нехай з тобою неодмінно трапиться щось неймовірно цікаве і захопливе.

    Хочемо привітати Вас зі святом і висловити глибоку подяку, за наших дітей. Ви перша, хто зустрів їх на порозі нашої школи. Як дбайлива мама, взяли їх під свою опіку і вчили не тільки наукам, а й поведінки, самостійності, здатності раціонально мислити. Ми вам дуже вдячні, за те, що ви вклали у виховання наших дітей не тільки свою працю, а й частинку своєї душі. Здоров’я вам і багато сил, для того щоб ви змогла виховати і вивчити ще не одне гідне покоління.

    Вітаю з Останнім дзвінком. Бажаю після втомлених шкільних буднів і старанних своїх старань зануритися в світ безтурботного літа, бажаю пристроїв свободи і мрій, бажаю тільки сонячних і яскравих днів, бажаю тільки веселощів і радості на канікулах.

    Останній дзвінок це свято не тільки учнів, а й вчителів! Вітаємо з закінченням чергового навчального року! Бажаємо, щоб посмішка на обличчі була прекрасним показником наполегливої праці, старанності і старання, високих оцінок і досягнень. Пишаєтеся собою і своїми учнями!

    Хлопчики і дівчатка! Попереду вас чекає так багато! Перемоги, виконання бажань, до вас прийде заслужений успіх, ви дізнаєтеся ще багато нового і одного разу самі відведете своїх дітей до першого класу … Сьогодні, на шкільному святі Останнього дзвоника, я хочу побажати вам удачі, гарного настрою і натхнення на все ваше довге, щасливе життя!

    Випускники! Сьогодні, ви робите перший крок в сторону великого, довгого шляху. Ніхто не обіцяє, що цей шлях буде легким. Вас чекає багато серйозних, але цікавих випробувань, життєвих уроків, перше розчарувань і перших перемог. І все це Ваше життя! Приймайте її гідно і будьте щасливі!

    Чого тільки не було в нашому шкільному житті: уроки, конкурси, свята, вечори, виховні години. Звичайно, не обійшлося без вибитого скла, паперових літачків на уроках, розмальованих щоденників, втрачених портфелів. Все це цінні краплі великого океану шкільного життя. Ще недавно ви трепетно трималися за руки батьків. Сьогодні поріг нашої школи все той же, але ви стали іншими. Цікаві діти перетворилися на дорослих юнаків та дівчат, у яких попереду нова, але така цікава життя.

    Сьогодні звучить Останній дзвінок, а значить, навчальний рік вже закінчено! Для кого-то останній дзвінок стане воістину останнім, а хтось знову повернеться на поріг рідної школи! Як би там не було, я бажаю всім чудового літнього відпочинку, радісних моментів, нових успіхів і тільки правильних рішень!

    Дорогі наші діти, ви такі дорослі, за плечима вже роки старанною навчання! Сьогодні ви – випускники і ми пишаємося цим! Бажаємо надійних друзів і щоб життя вирувало!

    Дорогі 11-класники, вітаємо вас з Останнім дзвінком. Хочеться побажати вам всього доброго, світлого і радісного в подальшій вашому житті. Нехай у вас буде все: улюблена професія, улюблена робота, улюблена сім’я, улюблена справа, улюблені місця і улюблені люди в цьому світі. Удачі вам на шляху до мрій, впевнених прагнень, сил і надій.

    Дорогі наші випускники! Багато років минуло з того дня, коли ви вперше переступили шкільний поріг. І ось ви знову на ньому стоїте, щоб, як пташенята з гнізда, випурхнути зі школи, розлетітися хто куди по дорослому житті.

    Учитель – непроста професія, яка вимагає не тільки вагомого багажу знань а й уміння працювати з різними характерами, направляти знання учнів в потрібне русло … Наші вчителі – справжнє золото і сьогодні, в день Останнього дзвінка я хочу висловити подяку всім педагогам нашої школи! Дозвольте мені побажати вам простого, але яскравого і міцного людського щастя!



    Сподобалося? Поділіться з друзями!



    Категорія: Метод-кабінет / Класним керівникам / Старші класи / Сценарії свят

    На головну



    Залиште будь ласка свій коментар щоб ми знали що дана публікація цікава, та принесе свою користь для вас!
    Дякуємо!

    Шановний користувач нашого сайту.
    Ви зайшли на освітній сайт як незареєстрований користувач.
    Будь ласка
    Зареєструйтесь на сайті (1 хвилинка часу) або увійдіть під своїм іменем за допомогою кнопок соц-мережі Fb. Після реєстрації на нашому сайті, для вас будуть відкриті всі можливості сайту. Коментарі і повне право на всі категорії та інші функції.
    11 февраля 2023 14:53
    • Публікацій: 1
    • Коментарів: 7
    Дякую дуже за такі щирі і дуже сльозні привітання. Мурахи по шкірі
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.