• Популярні новинки

    Ваш кабінет


    Наша сторінка

    Зараз онлайн



    » » 10 речей, які потрібно встигнути зробити до Нового року



    10 речей, які потрібно встигнути зробити до Нового року
    • 16-12-2021, 20:31
    • 2 911
    • 0
    10 речей, які потрібно встигнути зробити до Нового року

    Місяць грудень кожного разу настає так несподівано, що спочатку з сумом усвідомлюєш, що так швидко пролетів цілий рік, але зате потім заспокоюєшся в приємних думках про те, що сама казкова його частина напередодні свят все ще попереду. І не зважаючи на те, що за вікном (поки що) ну зовсім не зимова і сввяткова погода, новорічний настрій ніхто не відміняв! 

    В найніжніших почуттях до грудня та до початку свят редактори urokok.com.ua склали список важливих, приємних і корисних справ, які варто здійснити саме в цьому місяці, не відкладаючи їх на Новий Рік.

    1. Прикрасити будинок

    Чим раніше, тим краще: щоб створити святкову атмосферу прямо зараз і прокидатися, розглядаючи саморобні сніжинки і зірки під стелею, потім снідати, медитуючи на миготливі вогники на вікні, а ввечері приймати ванну з запахами цитрусових і сандалу, заспокоюючи себе тим, що до Нового року у вас ще буде море таких натхненних моментів.

    2. Скласти список подарунків

    Купівля подарунків - та сама операція, яку ми зазвичай відкладаємо на потім і в підсумку перетворюємо в божевільну гонку по магазинам на останньому диханні. Чим раніше ви приступите і чим раціональніше підійдете до процесу, тим менше буде стресу. Почніть з списку потенційних одержувачів подарунка, який, одного разу склавши, можна суворо скорегувати пізніше і розділити на три графи: тих, кому ви подаруєте в першу чергу щось особливе, тих, кому можна купити приємний міні-сувенір, і тих, кому досить буде листівки.

    3. Підвести свої власні підсумки року

    Для цього достатньо вранці у вихідний відправитися на самоті в кондитерську з величезними скляними вікнами, замовити собі каву з чимось зрадницьки-солодким і смачним, взяти блокнот і присвятити час для корисної рефлексії: що вдалося зробити, а що не склалося; якими змінами ви задоволені, а якими - ні; що ви хотіли б змінити в наступному році і як це зробити.

    4. Позбутися від боргів

    Не тільки матеріальних і не тільки перед кимось стороннім, але і перед самою собою. Згадайте, які справи і проекти ви хотіли завершити і не відкладайте їх на січень, а беріться за них прямо зараз. Подумайте, чи не забули ви про обіцянки, які давали комусь, і втілюйте їх в життя до Нового року, якщо це можливо.

    5. Купити собі прикрасу, про яку давно мріяли

    По-перше, тому що ви це заслуговуєте. По-друге, якщо обдарувати себе на початку грудня, то в кінці зростає шанс отримати ще прикраси в подарунок від інших, а значить, грудень вже не буде здаватися таким вже жахливим і холодним місяцем зими …

    6. Подивитись кращі новорічно-різдвяні фільми

    Погодьтесь, старий добрий фільм, або ж весела комедія про дива, які трапляються на свята, точно зможуть покращити настрій! А якщо подивитись разом з родиною пригодницьке фентезі про те, як добро перемагає зло, то налаштуватись на святковий лад буде значно легше. А ще, ткі спільні перегляди дуже об'єднують!)

    Отож, обирайте фільм, вмощуйтесь зручніше і зробіть свої зимові вечори насиченими та яскравими.

    7. Почати налаштовуватися на Новий рік і Різдво раніше всіх

    А саме скласти собі плейлист з музики з новорічним настроєм - від Мерайї Кері та її All I Want For Christmas Is You і Мадонни з Santa Baby до ваших улюблених пісень, які асоціюються саме з цим святом, - і слухати цю музику в машині або в плеєрі по дорозі на роботу. А ввечері переходити до різдвяних фільмів: «Один вдома», «Реальна любов», «Чудо на 34-ій вулиці», «Інтуїція», «Набережна Орфевр», «Відпустка за обміном», «Несплячі в Сіетлі», «Поганий Санта »... Плейлист на вашу думку складіть

    8. Поекспериментувати з рецептами

    Наприклад, навчитися пекти смішні різдвяні печива у вигляді чоловічків або потренуватися в приготуванні низькокалорійних салатів, на які можна буде безсовісно налягати всю новорічну ніч і наступні два дні після свята.

    9. Купити собі теплу піжаму, плед і шкарпетки

    Це навіть важливіше, ніж святкове вбрання для зустрічі Нового року, тому що в останньому ви проведете всього кілька годин в ніч з 31 грудня по 1 січня, а в затишній піжамі, зігріваючих шкарпетках і під пледом - гарантовано кілька днів в проміжку між 1 і 11 січня.

    10. Не ставати на ваги, не морочитися на тему фігури і менше хвилюватися

    Вам і так перед святом належить міні-кінець світу, коли доведеться за кілька днів закінчити всі робочі справи, а потім «потонути» в справах домашніх. Схуднути перед Новим роком - це те ж саме, що і засмагнути перед відпусткою, а саме абсолютно марна спарва і неефективне заняття. Так що про фігуру подумаєте після 14 січня, а поки плануйте просто насолоджуватися святами, як душа забажає.

    Всім гарних свят та міцного здоров'я.



    Сподобалося? Поділіться з друзями!



    Категорія: Метод-кабінет / Класним керівникам / Батьківський куточок

    На головну



    Залиште будь ласка свій коментар щоб ми знали що дана публікація цікава, та принесе свою користь для вас!
    Дякуємо!

    Шановний користувач нашого сайту.
    Ви зайшли на освітній сайт як незареєстрований користувач.
    Будь ласка
    Зареєструйтесь на сайті (1 хвилинка часу) або увійдіть під своїм іменем за допомогою кнопок соц-мережі Fb. Після реєстрації на нашому сайті, для вас будуть відкриті всі можливості сайту. Коментарі і повне право на всі категорії та інші функції.
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.