• Популярні новинки

    Ваш кабінет


    Наша сторінка

    Зараз онлайн





    Випускний бал 2019
    • 7-04-2019, 21:28
    • 5 009
    • 0
    Випускний бал 2019
    Випускний - це прощання з дитинством і початок нового життєвого шляху, вступ у доросле життя, прийняття якихось зобов'язань, самостійність і велика відповідальність.
    Кожна випускниця хоче в останній шкільний вечір виглядати надзвичайно. Тому дівчата з великим ентузіазмом підходять до вибору випускних суконь, взуття та аксесуарів. Але така сукня має бути не тільки красивою, але і відповідати тенденціям сучасної моди. Тож розберемося, які ж стильні сукні на випускний відповідатимуть критеріям моди в 2019 році?

    • Випускні сукні з відкритими плечима
    • Випускні сукні тілесного кольору
    • А-силует для випускної сукні
    • Ідеї короткої сукні для випускного
    • Загальні 2 в 1: трендові роздільні випускні сукні
    • Силует «русалка» для випускної сукні
    • Випускні сукні для дівчат з формами plus size
    • Випускні сукні "малетт"
    Випускні сукні з відкритими плечима
    Безсумнівно, образ ніжної й тендітної принцеси створюють сукні з відкритими плечима. Не дарма кажуть, що плечі дівчини - найкрасивіша частина тіла.
    Сукню такого типажу можна вибрати в різному крої.
    Це може бути:
    • короткий ажурний рукавчик, який злегка прикриває плечі;
    • тонкі бретелі з трикутним декольте;
    • широкий V-подібний виріз з широкими, спущеними на плечі бретелями;
    • трапецієвидний ліф з комірцем і оголеними плечима.






    Якщо Ваш вибір припав на сукню, у якої крій ліфа трапецієподібний з комірцем під горло, то воно добре буде виглядати з пишною спідницею, також можна пограти кольорами, вибравши комбінацію з двох-трьох поєднань кольору.
    Сукня з відкритими плечима перетворить випускницю в принцесу, але слід пам'ятати, що таке вбрання підійде дівчатам з вузькими плечима, так як візуально воно робить їх ширшими.
    Випускні сукні тілесного кольору
    Дотримання модних тенденцій 2019 року для випускної сукні здатні перетворити ваш вечір на казку, а вас на справжню принцесу, тому щоб підкреслити ідеальний тон шкіри, прекрасний колір очей і шикарне волосся, слід вибирати сукні тілесних тонів, які є трендом 2019 року. Саме нейтральний колір виділить вас з маси і дозволить виглядати стильно, відповідаючи трендам моди.
    В такому кольорі можна вибрати абсолютно будь-яке вбрання, воно в будь-якому випадку додасть жіночності, ніжності, легкості і елегантності. Загалом, все ті якості, які притаманні справжній принцесі.
    Для коротких суконь підійдуть більш темні відтінки тілесних тонів, а от довгі можна обирати в будь-якому.
    Більш вдалим образ буде виглядати з асиметричним пишним або багатошаровим низом. Також такі сукні з атласу будуть мати гарний вигляд у кавових тонах.



    А-силует для випускної сукні 2019
    Цей крій сукні є універсальним, так як підходить під будь-який типаж фігури і відмінно приховує недоліки.
    Таке вбрання відмінно витримує декор. Його майже неможливо зіпсувати кількістю декоративних елементів, так як сам по собі крій дуже скромний.
    Сукню такого крою можна прикрасити:
    • розшитим камінням ліфом;
    • вишивкою квітів як на ліфі, так і на спідниці;
    • також можна використовувати перфорацію;
    • різноманітною аплікацією.
    Пишна спідниця буде виглядати з відкритою спиною дуже вишукано і елегантно.
    Трендовий А-силует сукні вигідно виглядає в пастельних тонах. Добре підібрані аксесуари додадуть  вишуканості та індивідуальності досить скромній сукні, що допоможе виглядати на випускному справжньою принцесою.

    Коротка сукня для випускного
    Вибираючи випускну сукню, варто пам'ятати, що вона зовсім не повинна бути довгою.
    У короткій сукні буде набагато зручніше, а за зовнішнім виглядом вона нічим не поступається довгим.
    У цьому випадку зберігається тренд на оголені плечі, але рукава також можуть бути присутніми.
    Трендовою у 2019 році можна назвати сукню, яка виконано з щільного матеріалу, поверх якого буде використаний фатин або напівпрозорий шар шифону.
    Дуже красиво і ніжно виглядають мереживні короткі сукні.
    Що стосується низу сукні, то тренд 2019 року - спідниця «напівсонце», що додає сукні легкості і ніжності.
    Колір можна вибирати той, який найбільше вам пасує.
    Що стосується декорування, то тут можна звернути увагу на вишивку, перфорацію, аплікацію, камені, різні вставки.
    2 в 1: трендові роздільні випускні сукні
    Тенденцією 2019 року, також, як і минулих сезонів, залишаються роздільні сукні, так звані: два в одному.
    Суть такого наряду полягає в тому, що використовується топ і спідниця окремо. Топ повинен бути облягаючим, бажано з будь-яким рукавом, а до спідниці немає ніяких вимог. Вона може бути, як довгою, так і короткою, як щальною по фігурі, так і пишною.
    Основною особливістю такого наряду є частина відкритого тіла між топом і спідницею. Головне, щоб цей простір не був занадто великим, так як це не буде відповідати вечірньому стилю і виглядати буде вульгарно.
    Що стосується матеріалу, то тут можна комбінувати різні структури.
    Наприклад, дуже ніжно і романтично буде виглядати топ з щільного мережива і спідниця з більш гладкої тканини, а кольори можуть бути різними.
    Але не менш виграшний варіант: вбрання виконане з однакового за текстурою і кольором матеріалу.
    Силует «русалка»
    З наступним кроєм сукні слід бути обережним у виборі, так воно підходить не кожній. Але якщо Ви все-таки зважилися на сукню силуету «русалка», то пам'ятайте, що такий фасон строгий і в той же час елегантний і жіночний.
    Головним трендом для такої сукні є його колір. У 2019 року будуть актуальні темні кольори, а ось від чорного і червоного слід можливо слід утриматися, так як вони надають юній дівчині зрілості і виклику.
    Також вигідно буде виглядати таке вбрання, коли воно буде розшите паєтками і буде виконане з сріблястих і золотих матеріалів, але також не варто забувати про трендові металеві відтінках і відтінки «хамелеон».

    Випускні сукні для дівчат з формами Plus size
    Ошатні вечірні сукні для повних жінок та дівчат стали новою експериментальною темою для багатьох дизайнерів одягу, що використовують в моделях цікаві нові техніки крою, тканини та аксесуари.
    Сьогодні дизайнери одягу втілюють останні тенденції моди в стилі одягу розміру plus size.
    Характерно, що довгі вечірні сукні до підлоги для повних дівчат і жінок дозволять подовжити силует, вміло приховуючи деякі недоліки від зайвих очей.
    Серед розмаїття фасонів та ідей сукні для повних дівчат потрібно вибирати ті, які ідеально «сядуть» по фігурі, дозволивши своїм власницям відчувати себе чудово.
    Якщо говорити про найактуальніші фасони, то моделі вечірніх суконь порадують такими варіантами, як рибка, прямий фасон, стримані, але дуже елегантні вечірні сукні А-силуету і практичні і ошатні коктейльні сукні з модною зараз довжиною міді. Якщо у дівчини гарні ніжки, не варто відмовляти собі в задоволенні одягнути короткі коктейльні сукні.
    В тренді довгі вечірні сукні, які порадують контрастами, зокрема поєднаннями різних відтінків палітри і гармонійно підібраних фактур, що робить подібні святкові сукні для повних леді карколомними.


    Цільнокроєні прямі сукні стануть ефектнішим завдяки складкам, оборкам, незвичайним брошкам, хитромудрим пряжкам.

    Завжди виглядають дуже вишукано аплікації, що створюють неперевершено чуттєві і жіночні образи.

    Здивують красунь з пишною фігурою красиві вечірні сукні максі з декольте і відкритою спиною. Такі фасони суконьтакож дозволяють подовжити силует, підкресливши принади дівчини.

    Трендом 2018-2019 є модні вечірні сукні з корсетом, який завжди надавав вбранню особливої нарядності, а у випадку з повними дівчатами і жінками він стає ідеальним рішенням.
    Ще цікаві новинки, що заслуговують на увагу - модні вечірні сукні, що поєднують в собі оголені плечі і пишний низ. Для багатьох такий наряд може здатися вельми зухвалим, але насправді він
    дуже вдало підкреслює принади і приховує недоліки жінок з розміром рlus size.

    Класичним прийомом, який використовується в створенні вечірньої сукні є драпірування або модна зараз велика складка.
    Стилісти радять пишним модницям обирати красиві сукні в приглушених відтінках, не боячись розглядати такі в поєднанні з великим принтом, розташованим в районі сідниць і стегон.

    Модні вечірні сукні для повних жінок, безперечно, будуть створюватися в монохромному варіанті. Це синій, зелений, червоний тони. Вони фаворити цього року. Не втратять позиції чорний, сірий, смарагдовий відтінки.

    Сукні коричневого, персикового, фіолетового і багатьох інших тонів і відтінків, які освіжать і прикрасять фігуру, в жодному разі не зроблять образ нудним, а зовсім навпаки.

    Також однотонні вечірні сукні для повних жінок з нехитрим кроєм - це завжди модно і актуально.
    Частенько дизайнери пропонують повненьким модницям оригінальні вечірні сукні до підлоги для повних жінок в холодних і темних відтінках, але радять не відмовлятися повністю від яскравих-світлих і теплих тонів.
    Так, яскрава палітра збільшує візуально силует, але якщо правильно поєднувати темні і світлі тони, вийде дуже освіжаючий і цікавий модний образ для пишної леді.

    Новинкою 2019 року є вечірні сукні з розрізом. Часто повненькі жінки мають дуже гарні ніжки.
    Ну чому б ними не похвалитися.
    Модельєри пропонують саме на такі сукні звертати особливу увагу, адже таке ошатне вбрання зробить повненьку скромницю ефектною кокеткою.

    Красиві довгі вечірні сукні в грецькому стилі - це той класичний варіант сукні для повних дівчат, який вже багато років не втрачає своєї затребуваності.
    Завдяки особливостям фасону такі сукні для повних жінок в грецькому стилі приховують животик, не дозволяючи жінці комплексувати у вечірньому вбранні.

    Якщо ви дівчина фасону плюс, обов'язково розгляньте вечірні сукні з квадратним вирізом. Не менш ефектно буде виглядати на шикарній грудей / - подібний виріз.

    Ну, і звичайно ж, універсальний варіант фасону - сукні з високою талією.

    Щоб вечірні сукні заграли по-новому, необхідно доповнити образ прикрасами і одним або декількома браслетами, придатними для вашого образу.
    Пам'ятайте, ваш ідеальний образ - це не тільки ваше вбрання, зачіска, макіяж і аксесуари - це, в першу чергу, ваш настрій, який завжди у вас повинен бути прекрасним.                     
    Випускні сукні "Малетт"
    Крій такого наряду відрізняється тим, що має різнорівневий низ.
    Переваги моделей: вони підходять для жінок будь-якої комплекції. Шляхом підбору довжини, можна скорегувати недоліки фігури. Асиметричні лінії надають образу певний шарм.




    Сподобалося? Поділіться з друзями!



    Категорія: Старші класи / Сценарії свят

    На головну



    Залиште будь ласка свій коментар щоб ми знали що дана публікація цікава, та принесе свою користь для вас!
    Дякуємо!

    Шановний користувач нашого сайту.
    Ви зайшли на освітній сайт як незареєстрований користувач.
    Будь ласка
    Зареєструйтесь на сайті (1 хвилинка часу) або увійдіть під своїм іменем за допомогою кнопок соц-мережі Fb. Після реєстрації на нашому сайті, для вас будуть відкриті всі можливості сайту. Коментарі і повне право на всі категорії та інші функції.
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.