• Популярні новинки

    Ваш кабінет


    Наша сторінка

    Зараз онлайн
      Зараз на сайті: 15
      Наші гості: 14

      Користувачі: 
      - отсутствуют

      Пошукові системи на сайті: 


       Останні наші відвідувачі: 





    Нові терміни навчання у школах. Зміни МОН
    • 28-08-2023, 16:53
    • 3 448
    • 0
    Нові терміни навчання у школах. Зміни МОН

    Як повідомляється, перший семестр у київських школах триватиме з 1 вересня до 22 грудня 2023 року, а другий семестр – з 8 січня по 31 травня 2024 року. Також вказані дати канікул: 
    Осінні – з 23 по 29 жовтня 2023 року; 
    Зимові – з 23 грудня 2023 року по 7 січня 2024 року; 
    Весняні – з 25 по 31 березня 2024 року. 
    Компенсаторні заняття для подолання розривів та втрат в освіті, а також атестацію та інші завдання, передбачені в освітній програмі, заплановані на період до 28 червня 2024 року. Таким чином, фактично школярі у столиці України навчатимуться з 1 січня по 28 червня 2024 року з канікулами, атестацією та компенсаторними заняттями. При цьому заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський додав, що враховуватиметься ситуація з безпекою та інші фактори в умовах воєнного стану, які можуть вплинути на освітній процес. За потреби будуть вноситись зміни до структури навчального року. Формат, у якому працюватиме школа, дозволено визначати самостійно. Але для ухвалення рішення потрібно провести консультації з батьками учнів. Після засідань педагогічних рад з урахуванням норм безпеки та побажань батьків прийматиметься рішення, навчатимуться школярі очно, дистанційно або у змішаному форматі. Заступник голови КМДА наголосив, що безпека дітей та педагогів — понад усе. Тому перед тим, як вирішити, в якому форматі працюватиме школа, потрібно врахувати технічні можливості укриттів. Вони повинні бути розміщені безпосередньо в будівлі школи або близько з освітньою установою.



    Сподобалося? Поділіться з друзями!



    Категорія: Новини освіти / Класним керівникам / Батьківський куточок

    На головну



    Залиште будь ласка свій коментар щоб ми знали що дана публікація цікава, та принесе свою користь для вас!
    Дякуємо!

    Шановний користувач нашого сайту.
    Ви зайшли на освітній сайт як незареєстрований користувач.
    Будь ласка
    Зареєструйтесь на сайті (1 хвилинка часу) або увійдіть під своїм іменем за допомогою кнопок соц-мережі Fb. Після реєстрації на нашому сайті, для вас будуть відкриті всі можливості сайту. Коментарі і повне право на всі категорії та інші функції.
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.