• Популярні новинки

    Ваш кабінет


    Наша сторінка

    Зараз онлайн



    » » Цікаві дистанційні завдання для початкових класів до Дня Матері



    Цікаві дистанційні завдання для початкових класів до Дня Матері
    • 5-05-2020, 21:55
    • 26 904
    • 2
    Цікаві дистанційні завдання для початкових класів 
    до Дня Матері.

    Кросворд англійською «День Матері»

    Це завдання допоможе дитині збагатити словниковий запас та повправлятися у правописі слів за темою «День матері» англійською мовою, а також сприятиме розвитку логічного мислення й уваги. Завдання складається з двох частин: спочатку дитина має розв’язати кросворд і знайти «секретні слова», а потім вписати ці слова в клітинки внизу сторінки, доповнивши речення. На сторінці зображено 10 пронумерованих малюнків, до кожного з яких дитині необхідно знайти потрібне слово в «банку слів» і вписати його в клітинки кросворда під відповідним номером. Розв’язавши кросворд, дитина дізнається «секретні слова». Правильні відповіді: gift (1), heart (2), rose (3), baby (4), cake (5), kiss (6), chocolate (7), May (8), hug (9), grandma (10). «Секретне речення»: My mum is THE BEST MUM in the world! Це речення чарівне: скажіть його своїй матусі, і воно стане найкращим подарунком для неї до Дня матері!


    ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО!
    krosvord-anglyskoyu-den-mater.rar [401,88 Kb]
    (Придбали цей файл: 655)

    Листівка-розмальовка «Зі святом»

    Це завдання допоможе дитині створити оригінальну листівку до Дня матері або до 8 березня, потренувавши творче й логічне мислення, емоційний інтелект, дрібну моторику та вміння підбирати потрібні кольори. За умовами завдання, дитині треба вирізати склади, розташувати їх у правильному порядку та приклеїти в заздалегідь визначеному місці, отримавши такі слова: «Матусю! Я тебе дуже люблю!». Крім того, дитині треба на власний розсуд розмалювати букет квітів і надпис «Зі святом», які перетворять виконану головоломку на оригінальний подарунок для матері.


    ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО!
    listvka-rozmalovka-z-svyatom.rar [781,8 Kb]
    (Придбали цей файл: 666)

    Квіти для тебе: малюємо листівку

    Це завдання допоможе дитині навчитися створювати вітальну листівку до свята. Учням та ученицям пропонується за шаблоном домалювати вітальну листівку, а також підписати й розмалювати її. Виконуючи завдання, дитина вчитиметься передавати основну інформацію графічно, співвідносити розміри частин рослини для вдалого оформлення малюнка. Завдання сприятиме розвитку графічних навичок дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.


    ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО!
    kvti-dlya-tebe-malyuyemo-listvku.rar [561,45 Kb]
    (Придбали цей файл: 689)

    Творче завдання «Моя матуся»

    Це творче завдання допоможе дитині створити чудове привітання до Дня матері, власноруч намалювавши портрет найріднішої людини та написавши слова, що характеризують маму найкращим чином. За умовами завдання, дитина повинна намалювати зображення мами в сердечку, розташованому посередині аркуша, та вписати слова у спеціальних місцях – різноманітних малюнках навколо. Виконання завдання не лише сприятиме розвитку творчих здібностей дитини та допомагатиме виявити любов до мами, а й дозволить повторити правопис слів, буде сприяти розвитку дрібної моторики та емоційного інтелекту дитини.


    ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО!
    tvorche-zavdannya-moya-matusya.rar [553,23 Kb]
    (Придбали цей файл: 744)

    Головоломка «Знайди слова» до Дня Матері

    Це завдання-головоломка допоможе дитині повторити правопис слів, тематично пов’язаних із Днем Матері, потренувати увагу та пам’ять, а також навички читання. У завданні дитині пропонується поле з багатьма літерами, яке вона повинна уважно роздивитись і знайти на ньому п’ятнадцять слів, що мають безпосереднє відношення не тільки до вищевказаного свята, а й до кожної мами. Дитина може пошукати їх самостійно (без підказок) або скористатись переліком, написаним унизу сторінки. Кожне знайдене слово їй треба обвести та підкреслити в цьому переліку.


    ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО!
    golovolomka-znaydi-slova-do-dnya-mater.rar [703,68 Kb]
    (Придбали цей файл: 941)



    Сподобалося? Поділіться з друзями!



    Категорія: Класним керівникам / Діткам дошкільнятам / Початкові класи

    На головну



    Залиште будь ласка свій коментар щоб ми знали що дана публікація цікава, та принесе свою користь для вас!
    Дякуємо!

    Шановний користувач нашого сайту.
    Ви зайшли на освітній сайт як незареєстрований користувач.
    Будь ласка
    Зареєструйтесь на сайті (1 хвилинка часу) або увійдіть під своїм іменем за допомогою кнопок соц-мережі Fb. Після реєстрації на нашому сайті, для вас будуть відкриті всі можливості сайту. Коментарі і повне право на всі категорії та інші функції.
    7 мая 2020 15:43
    • Публікацій: 0
    • Коментарів: 0
    Я не вперше користуюся матеріалами Вашого сайту! Велике вчительське ДЯКУЮ! Все цікаве,корисне, необхідне!!!
    7 мая 2020 20:17
    • Коментар написав: UrokOk
    • Реєстрація: 9.12.2018
    • Публікацій: 1 670
    • Коментарів: 189
    Гость Олена,
    Всегда готовы радовать и давать нужный и интересный материал для всех наших коллег. Спасибо вам за добрый отзыв. Будьте с нами.
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.