• Популярні новинки

    Ваш кабінет


    Наша сторінка

    Зараз онлайн
      Зараз на сайті: 49
      Наші гості: 48

      Користувачі: 
      - отсутствуют

      Пошукові системи на сайті: 


       Останні наші відвідувачі: 
      - отсутствуют





    Привітання першокласникам на перший дзвоник
    • 1-09-2019, 17:08
    • 45 115
    • 0
    Привітання першокласникам на перший дзвоник. 
    Привітання з 1 вересня
    Вітання для першокласників від батьків
    Поздоровлення від мами для доньки - першокласниці
    Привітання від першої вчительки
    Вітальні слова від директора школи на перший дзвоник
    Вітання з Першим вересня для першокласників у прозі
    Побажання першокласникам від першої вчительки
    Поздоровлення від старшокласників-випускників
    Напутні слова першокласникам від батьків
    Напутні слова першокласникам від першої вчительки
    Напутні слова першокласникам від директора школи

    Побажання та вітання до свята 1 Вересня. Перший дзвоник.


    Перший раз у перший клас!
    Це ж таке є свято,
    Добрим учнем в школі будь,
    Друзів май багато.
    Вчителів завади шануй,
    Вчи буквар до дірки!
    Нехай тішаться батьки
    За твої п’ятірки.

    Свято 1 вересня, завжди залишається в пам’яті кожної людини. Де хто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам’ятались роки навчання у ВУЗі, а може молодий вчитель більше хвилювався, коли сам вперше йшов на свій власний урок. Втім 1 вересня це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.

    Отже з нагоди дня знань вітаю усіх з початком навчального року. Бажаю міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!

    Сьогодні 1 вересня – День Знань. Вітаю всіх Вас з цим визначним днем, адже знання є невід’ємною частиною виховного процесу будь-якої людини. Не має значення скільки класів чи семестрів Ви провчились, але здобуті знання завжди залишаться з Вами. Зі святом Вас!

    Дорогі друзі! Вітаю Вас із чудовим хвилюючим святом — Днем Знань! Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки — у школи та вузи.Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, — ми завжди залишаємося вашими учнями! Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам — ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! Щасти Вам!

    1 ВЕРЕСНЯ — День знань — особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

    Шановні викладачі та студенти!Щиро вітаємо Вас з початком нового навчального року!Це – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Саме у День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів і викладачів, їх неоціненну роботу розуму і серця.Усім, хто в цей день прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів. Успіхів Вам у праці та навчанні.

    Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі та працівники навчальних закладів! Щиро вітаємо Вас з 1 вересня — Днем знань. Найщиріші вітання Вам шановні батьки, бабусі та дідусі студентів та учнів. Збувається мрія ваших родин — діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності. Ще раз вітаємо всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком! Зі святом — Днем знань!

    Ось знову в школу Ви ідете
    В цей вересневий світлий день;
    Де Ви натхнення це берете,
    За що так любите дітей?
    У них вкладаєте всю душу
    І, як на світі жить, вчите.
    Ніщо Вас, вірим, не примусить,
    Лишити діло це святе.
    Бо Ви народжені для нього;
    Мов діти рідні Вам учні,
    Ви їх виводите в дорогу,
    У світ, на простори ясні.
    Й немає більшої Вам втіхи,
    Коли уперше малюки
    Долають у науці віхи
    Й виводять старанно рядки.
    І прагнете Ви їх навчити
    Як штурмувати висоту
    І що в майбутньому робити,
    Щоб вся земля була в цвіту.
    І за невтомну працю Вашу
    Уклін Вам до землі низький,
    Прийміть подяку щиру нашу
    За труд учительський важкий.
    Хай добре Вам весь час живеться
    Без горя, смутку та біди,
    А галаслива хай малеча
    Приносить радість Вам завжди!

    11. Дорогі школярі, шановні вчителі поважні батьки, бабусі і дідусі!
    Вересень починається святом знань, просвіти, науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. У цей святковий і, по суті новітній день кожна мати чи батько, дідусь чи бабуся прокинеться як найраніше, аби неодмінно провести свою дитину до школи – якщо не за ручку, то ідучи поруч, або проведе поглядом і стоятиме довго – аж до поки видно її дитя. І в цей чарівний час, дозвольте від щирого серця привітати усіх земляків із традиційним святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, святом молодості та надії і насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи.
    У цей момент – уже через роки і відстані, перегортаючи сторінки своїх школярських, студентських днів і років – так хочеться сказати вам, що навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Вчіться, щоб знати, діяти жити. Упевнений, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті.
    Окреме, велике спасибі вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, та до людини як найбільшої гуманітарної цінності. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни.
    Я завжди у своїй пам’яті бережу шкільні роки і образ вчителя. Сьогодні з великою любов’ю складаю шану своїй незабутній першій учительці і особливу вдячність за її доброту, за крила і перші злети.

    12. Шановні педагоги, дорогі учні, студенти!
    Щиро вітаємо з Днем знань — справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому — високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини. Найщиріші слова подяки — вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
    Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!
    Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

    13. Продзвеніла веселкова карусель теплого літа, зібрано багатий урожай хліба, у садах доспіли яблука і сливи. А 1 вересня знову зібрало нас у рідному колі. У когось попереду багато студентських років, а хтось уже вийшов на «фінішну пряму».
    1 вересня традиційно вважається Днем знань. Про знання можна казати багато, але хочеться скористатися висловлюваннями мудрих людей, які варто взяти до уваги на все життя.
    Знання це скарб, а вміння вчитись — ключ до нього
    Знання тільки тоді знання, коли воно набуте зусиллями думки, а не пам’яттю
    Доводити людині необхідність знань — це все одно, що переконувати її у корисності зору
    Сам час настійно вимагає: не хочеш відстати від життя — учись!
    Вітаємо всіх студентів, викладачів та співробітників з початком навчання!

    14. Дорогі педагоги, учні, студенти, батьки!
    Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.
    Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю, чи випускників середніх спеціальних та вищих навчальних закладів, які будуть втілювати отримані знання в реальному житті. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.

    15. З усією теплотою серця цього дня висловлюємо слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.
    Зі святом Вас!

    16. Незабудок букетик малий
    Зоріє у тебе на грудях,
    Стелиться шлях непростий, та ясний,
    Для тебе між добрії люди.
    Все добре зі школи візьми у життя,
    І вчительську мудрість, і шану від друзів,
    Хай легкою буде доля твоя,
    Хай люблять тебе і шанують усюди.

    17. Шановні друзі, всі присутні,
    Батьки, сьогоднішні й майбутні,
    Дорогі діти, вчителі,
    З найкращим святом на землі!
    Хочу усіх вас привітати,
    Слова стараюсь підібрати,
    Щоб кожен раптом це відчув,
    Щоб вересня свого він не забув.
    Щоб ворухнулось щось в душі
    В усіх, хто чує ці вірші.
    Бо хоч уже і час пробіг,
    Та кожен з нас забудь не зміг
    Як сам колись, мов ці малята,
    Спішив на перше шкільне свято.
    І хоч пройшло чимало літ,
    Та не зітреться дивний слід…
    І ось у вересня погожу днину
    Ти вже ведеш свою дитину.

    18. Дорогі учні, педагоги, батьки!
    Від усього серця вітаємо вас із Днем знань!
    Це всенародне свято приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми знову гостинно відчиняються двері шкіл. Перед вами, молодими, відкрито всі дороги. Ми глибоко віримо, що ви підете обраним шляхом твердо і впевнено, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного успіху.
    Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником.
    Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.
    Сподіваємося, що День знань стане для школярів початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання.
    З нагоди свята бажаємо вам незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу!

    19. Дорогі діти, вчителі, батьки!
    Щиро вітаю всіх вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації.
    День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільшої гуманітарної цінності.

    Дорогі школярі!
    В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнений, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.
    Загальновідомо, що знання – це сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу. Вони, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні нам для будівництва держави.
    Кожен з нас, перегортаючи сторінки свого життя, зупиниться на тій, що має назву «школа». І полинуть тоді думки приємні, життєрадісні, і защемить серце, бо згадуєш своє дитинство, юність, своїх кращих друзів, своїх порадників і наставників – учителів.
    Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.
    У цей день хочеться побажати першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваюся, що ви, мої юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями.
    Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати а й основам великої науки – життя.
    Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!

    Перше вересня – це особливе свято, тому що 1 вересня – це день знань. Якщо забути про стереотипи та штампи, то це свято змін, свято позитивного розвитку, свято пізнання нового та невідомого, водночас, зі збереженням зв’язку з минулим. У цей день хочеться особливо теплими словами привітати всіх людей, які мають безпосереднє відношення до освіти. Бажаю Вам, дорогі друзі, здоров’я, щастя та радості, а також невичерпної енергії при здобутті нових знань. Нехай завжди з Вами буде поруч підтримка та розуміння Ваших близьких та знайомих. Зі святом Вас!

    Перша вчителько,
    Уклін наш Вам до землі,
    Хай прекрасні будуть дні,
    Хай минуть Вас злі,
    На важкій шкільний ви ниві
    Кожен день в труді,
    Будьте завжди ви щасливі,
    В радості живіть!

    Перший клас сьогодні вам
    Відчиняє двері,
    Порадуйте тат і мам,
    Будьте мудрі й вченні,
    Поважайте вчителів,
    Добрих друзів майте,
    На дванадцять завжди вчіться,
    А двійок — не майте.

    Вітаю з Днем Знань!
    У цей день всім учням і вчителям бажаю міцного здоров’я, терплячості, а головне щирого прагнення до нових знань. Нехай новий навчальний рік буде кращим за попередній і всі ваші бажання стануть реальністю!

    Шановні освітяни!
    Вітаю Вас з днем знань – 1 вересня! Поздоровляю з початком навчального року та бажаю міцного здоров’я, здібних учнів та звичайно покращення умов праці!

    Підійшло перше вересня, шляхом до школи
    Підеш ти, як досить не ходів ніколи.
    І хай же тобі пощастить, мій синок,
    Щоб вчився старанно, як тільки би змог.
    Щоб школа тобі стала другой родиной,
    І щоб ти зростав, мій синочок, щасливим!

    До першого класу за руку підемо,
    І друзів, і знань, сподіваюсь, знайдемо.
    Нехай же щастить на всі шкільні роки,
    Щоб з радістю швидко летіли вони!

    Сьогодні підеш в перший клас,
    Візьмеш підручник в перший раз,
    І потім довгими шляхами
    До знань ти будеш йти роками.
    Тебе вітаю, милий дуже,
    Щоб не було тобі байдуже!

    День знань — це свято книг,
    Квітів, друзів, посмішок, світла!
    Вчися старанно, учень —
    Найголовніше сьогодні це!

    Вітаємо з Днем знань:
    Дружби, спорту і книг!
    Через працю і дерзання
    В себе багато покликань
    Ти відкрий, учень!!

    З Днем знань, учень!
    Сьогодні свято твій:
    Світ — яскравий і великий —
    Ти для себе відкрий!

    Червоної цифрою не відзначений
    Цей день в календарі
    І прапорцями НЕ розцвічені
    Біля будинку, на подвір’ї.
    З однієї простої приймете
    Дізнаємося ми цей день:
    За що йде в школу дітям
    Міст і сіл.
    За веселому хвилювання
    На обличчі учнів,
    За особливим збентеження
    Семирічних новачків …
    І нехай чимало славних,
    Різних днів у календарі,
    Але один з найголовніших —
    Найперший у вересні!

    У перший день осінній ранній
    Все наче в перший раз:
    Вітання в День знань —
    Знову друзі, подруги, клас!
    Мусиш, школяр, вчитися
    Після відпочинку почати
    Так, щоб знову відзначитися —
    Лише «десятки» в школі отримувати!

    Ти сьогодні другокласник!
    У цей день осінній
    Безтурботно і чудово
    Буде настрій!
    Ти вже осилив першу —
    Найголовніший клас,
    І батьків, напевно,
    Знаннями потряс!
    Безумовно, ти герой:
    Сміливий і відважний!
    Починається другий
    Рік, звичайно, важливий.
    Клас другу! Друже, будь
    Терплячий і стійкий!
    І учись не як-небудь —
    А учись без двійок!

    Перший раз у перший клас!
    Це ж таке є свято,
    Добрим учнем в школі будь,
    Друзів май багато.
    Вчителів завади шануй,
    Вчи буквар до дірки!
    Нехай тішаться батьки
    За твої п’ятірки.

    Я бачу світло щасливих очей
    (На світ частіше так очі!) —
    Ввійдеш ти скоро знову в клас,
    Побачиш знову своїх друзів,
    Вчителів! Таких знайди
    Хороших! Важко це!…
    І побіжать навчання дні
    Від вересня до літа.
    Бажаю, щоб не через покарання —
    Для щастя лише
    тебе давалися знання!

    Шановні педагоги та викладачі! Дорогі учні, студенти!
    Від усього серця вітаю Вас з Днем знань!
    Славна традиція святкувати перший день нового навчального року об’єднала багато поколінь: без перебільшення, його відзначають всі, від вихованців дитячих садів до людей, які давно вже закінчили школу або вуз. Це наше спільне свято, тому що в основі будь-якої справи, будь-якої професії і навіть хобі лежать знання. Вони дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності. Саме тому ми настільки серйозну увагу приділяємо забезпеченню якісних освітніх послуг.
    Педагоги дошкільних освітніх установ, вчителі, викладачі – це ті люди, які відкривають нам навколишній світ. Від їх таланту, відповідальності і професіоналізму залежить дуже і дуже багато чого. Відрадно, що з кожним роком в освітніх установах Іжевська впроваджується безліч інноваційних програм, наші школярі і студенти перемагають на олімпіадах та успішно виступають на конференціях різного рівня, а їх наставники постійно підвищують рівень своєї професійної майстерності. Столиця Удмуртської Республіки завжди відрізнялася високим інтелектуальним потенціалом, і я вірю, що всі разом ми збережемо і примножимо його.
    У цей світлий день я бажаю всім нам зберегти дитячу спрагу знань, юнацьку допитливість розуму і зрілість міркувань! Зі святом 1-го вересня!

    Сьогодні 1 вересня – День Знань.
    Вітаю всіх Вас з цим визначним днем, адже знання є невід’ємною частиною виховного процесу будь-якої людини. Не має значення скільки класів чи семестрів Ви провчились, але здобуті знання завжди залишаться з Вами.
    Зі святом Вас!

    Радісний вересневий дзвоник знову кличе за шкільні парти і в студентські аудиторії нашу надію, наше майбутнє, нашу юнь.
    Хай вам всім щастить в цій великій, важливій роботі хай здійсняться всі ваші творчі задуми. Наснаги вам на весь новий навчальний рік. Молодь, наполегливо пізнавай країну знань! Наставники, щедро діліться своїм життєвим досвідом з тими, хто прийде вам на зміну!

    Дорогі педагоги, учні, студенти, батьки!
    Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.
    Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю, чи випускників середніх спеціальних та вищих навчальних закладів, які будуть втілювати отримані знання в реальному житті. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.
    З усією теплотою серця цього дня висловлюємо слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.
    Зі святом Вас!

    Першій учительці привітання до свята 1 Вересня — День знань
    Ось знову в школу Ви ідете
    В цей вересневий світлий день;
    Де Ви натхнення це берете,
    За що так любите дітей?
    У них вкладаєте всю душу
    І, як на світі жить, вчите.
    Ніщо Вас, вірим, не примусить,
    Лишити діло це святе.
    Бо Ви народжені для нього;
    Мов діти рідні Вам учні,
    Ви їх виводите в дорогу,
    У світ, на простори ясні.
    Й немає більшої Вам втіхи,
    Коли уперше малюки
    Долають у науці віхи
    Й виводять старанно рядки.
    І прагнете Ви їх навчити
    Як штурмувати висоту
    І що в майбутньому робити,
    Щоб вся земля була в цвіту.
    І за невтомну працю Вашу
    Уклін Вам до землі низький,
    Прийміть подяку щиру нашу
    За труд учительський важкий.
    Хай добре Вам весь час живеться
    Без горя, смутку та біди,
    А галаслива хай малеча
    Приносить радість Вам завжди!

    Шановні педагоги, дорогі учні, студенти!
    Щиро вітаємо з Днем знань — справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.
    Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
    Бажаємо усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому — високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.
    Найщиріші слова подяки — вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
    Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!
    Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

    Шановні викладачі та студенти!
    Щиро вітаємо Вас з початком нового навчального року!
    Це – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас.
    Саме у День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів і викладачів, їх неоціненну роботу розуму і серця.
    Усім, хто в цей день прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів.
    Успіхів Вам у праці та навчанні.

    Шановні друзі, всі присутні,
    Батьки, сьогоднішні й майбутні,
    Дорогі діти, вчителі,
    З найкращим святом на землі!
    Хочу усіх вас привітати,
    Слова стараюсь підібрати,
    Щоб кожен раптом це відчув,
    Щоб вересня свого він не забув.
    Щоб ворухнулось щось в душі
    В усіх, хто чує ці вірші.
    Бо хоч уже і час пробіг,
    Та кожен з нас забудь не зміг
    Як сам колись, мов ці малята,
    Спішив на перше шкільне свято.
    І хоч пройшло чимало літ,
    Та не зітреться дивний слід…
    І ось у вересня погожу днину
    Ти вже ведеш свою дитину.

    Перше вересня – це особливе свято, тому що 1 вересня – це день знань. Якщо забути про стереотипи та штампи, то це свято змін, свято позитивного розвитку, свято пізнання нового та невідомого, водночас, зі збереженням зв’язку з минулим. У цей день хочеться особливо теплими словами привітати всіх людей, які мають безпосереднє відношення до освіти. Бажаю Вам, дорогі друзі, здоров’я, щастя та радості, а також невичерпної енергії при здобутті нових знань. Нехай завжди з Вами буде поруч підтримка та розуміння Ваших близьких та знайомих. Зі святом Вас!

    Вітаю з Днем Знань!
    У цей день всім учням і вчителям бажаю міцного здоров’я, терплячості, а головне щирого прагнення до нових знань. Нехай новий навчальний рік буде кращим за попередній і всі ваші бажання стануть реальністю!

    Перша вчителько,
    Уклін наш Вам до землі,
    Хай прекрасні будуть дні,
    Хай минуть Вас злі,
    На важкій шкільний ви ниві
    Кожен день в труді,
    Будьте завжди ви щасливі,
    В радості живіть!

    Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі та працівники навчальних закладів!
    Щиро вітаємо Вас з 1 вересня — Днем знань.
    Найщиріші вітання Вам шановні батьки, бабусі та дідусі студентів та учнів. Збувається мрія ваших родин — діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.
    Ще раз вітаємо всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком! Зі святом — Днем знань!

    Було це неначе вчора
    Прийшли ми у перший клас
    І Вас привітали хором
    І вчились полюбити Вас
    Було нам всього по 6 років
    Звали нас всі «малюки»
    Робили ми перші кроки
    Навчаючись залюбки.
    До успіхів було далеко
    Нам заважали балачки
    І виявилось – ой нелегко
    Писати палички й гачки!
    Та віру в усіх Ви вселяли
    І заспокоювались нами
    Було – і нас розвеселяли
    І витирали слізки нам.
    І поступово ми звикали
    Тримати ручки й олівці
    Вже нас контрольні не лякали
    Від Вас ми чули «молодці».
    Було нам цікаво писати й читати
    Розвязувать вправи було до душі
    Раділи Ви, матуся й тато
    Коли ми виразно читали вірші.
    Ви до нашого рідного слова
    Прищепили повагу й любов
    Ви навчили нас рідної мови
    Щира дяка Вам знову й знов.
    За нас були спокійні мами
    Усі минулії літа
    Ділили завжди Ви із нами
    Навчання, працю і свята.
    Ви нас навчили чесно жити
    Єднатися в нелегкий час
    Ми класом почали дружити
    З’явились справи спільні в нас.
    Ми полюбили фізкультуру
    Росли й міцніли з кожним днем
    Збирали ми макулатуру
    Було в нас свято не одне.
    У дні народження ми з вами
    Ділили ласощі на всіх
    Пекли торти нам наші мами
    Пісні звучали, жарти, сміх.
    А наші походи до бібліотеки?
    Бо ми ж полюбили читати книжки
    Про нинішній час, про події далекі
    Бувальщини, оповідання і науки.
    А концерти у залі шкільному
    Цирк, театр? Як цікаво було
    Ми в ці дні не спішили додому
    Скільки їх за чотири роки спливло.
    Останнє нині в нас побачення
    Нам сумно розлучатись з Вами
    І просимо у Вас пробачення
    Ми найщирішими словами.
    За те, що колись хтось не вивчив урок,
    Домашнє завдання не виконав в строк,
    А хтось одержував двійку,
    Вступав з товаришем в бійку,
    Базікав часто безупинно,
    Та Ви прощали нам провини.
    Для нас Ви були друга ненька
    Жаліли щиро нас маленьких
    І нашим мамам завжди радо
    Давали добрі Ви поради.
    Скажіть, де маємо знайти такі слова,
    Щоб побажати щастя-долі, удачі і добра?!
    Розцілувать Вас доволі
    Бо ж прощання прийшла пора.
    Прийміть же ще раз привітання – найпалкіші,
    А з ними побажання – найщиріші —
    Добра, поваги, злагоди, любові,
    Багатої на щастя долі.
    Тож прийміть уклін від нас земний
    Хай дасть Вам Бог прожити ще 100 літ
    І залишити у житті лиш добрий слід

    Свято 1 вересня, завжди залишається в пам’яті кожної людини. Де хто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам’ятались роки навчання у ВУЗі, а може молодий вчитель більше хвилювався, коли сам вперше йшов на свій власний урок. Втім 1 вересня це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.
    Отже з нагоди дня знань вітаю усіх з початком навчального року. Бажаю міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!

    Дорогі учні, педагоги, батьки!
    Від усього серця вітаємо вас із Днем знань!
    Це всенародне свято приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми знову гостинно відчиняються двері шкіл. Перед вами, молодими, відкрито всі дороги. Ми глибоко віримо, що ви підете обраним шляхом твердо і впевнено, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного успіху.
    Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником.
    Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.
    Сподіваємося, що День знань стане для школярів початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання.
    З нагоди свята бажаємо вам незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу!

    Днів бажаю яскравих і веселих,
    Знань цікавих, потрібних, нових —
    Адже даються нам вони не даремно!
    Вітаю з 1 вересня!

    Осені день перший, самий ранній —
    Перші з дерев кружляють листи…
    Знають цей день все як День знань:
    Знову в школу збирайся ти!

    Продзвеніла веселкова карусель теплого літа, зібрано багатий урожай хліба, у садах доспіли яблука і сливи. А 1 вересня знову зібрало нас у рідному колі. У когось попереду багато студентських років, а хтось уже вийшов на «фінішну пряму».
    1 вересня традиційно вважається Днем знань. Про знання можна казати багато, але хочеться скористатися висловлюваннями мудрих людей, які варто взяти до уваги на все життя.
    Знання це скарб, а вміння вчитись — ключ до нього
    Знання тільки тоді знання, коли воно набуте зусиллями думки, а не пам’яттю
    Доводити людині необхідність знань — це все одно, що переконувати її у корисності зору
    Сам час настійно вимагає: не хочеш відстати від життя — учись!
    Вітаємо всіх студентів, викладачів та співробітників з початком навчання!

    Вітаємо — День знань:
    Дружби, спорту і книг!
    Через працю і дерзання
    В собі багато покликань
    Ти відкрий, учень!

    Молодець, що надійшла,
    Вітаємо і, люблячи
    Ми тобі бажаємо сили,
    Віри в сильну себе.
    Будь серйозною, але зі сміхом,
    І не буде багато бід,
    Буде безліч успіхів
    І, звичайно ж, перемог.

    Пишаємося твоїм вибраним шляхом.
    Тепер вперед, тебе успіхи чекають.
    Ми вітаємо! Результатів чекаємо.
    І очікування нас не підведуть!

    1 ВЕРЕСНЯ — День знань — особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

    Шановні освітяни!
    Вітаю Вас з днем знань – 1 вересня! Поздоровляю з початком навчального року та бажаю міцного здоров’я, здібних учнів та звичайно покращення умов праці!

    Знання це скарб, а вміння вчитись — ключ до нього! Зі святом!

    Сьогодні особливий, урочистий день,
    Поглянь же на світ цей ти веселіше!
    Тебе чекає відкриттів чудовий потік,
    Адже шкільне життя — знань нових витік.
    Зараз ти ще лише на початку шляху,
    Налаштуйся з перемогою його ти пройти,
    Даруй однокласникам серця тепло.
    З Днем знань тебе! І вчися добре!

    Цей день запам’ятаєш назавжди:
    Школа прийме перший раз тебе.
    Розкриє поширше свої двері —
    І почнеться шкільна тиждень,
    А за нею друга, чверть, рік…
    Шкільний твій період потече,
    Покрокував, побіжить, помчить,
    Тільки встигай на «п’ять » вчитися!

    Учитель! І цим все сказано нам,
    Не висловити почуття словами.
    Ми з Вами безстрашно паримо по хвилях,
    Зігріті знань променями.
    У День знань Вам щиро даруємо квіти,
    Що восени щедро зігріті.
    І з Вами зводимо ми знань мости,
    І цінуємо від Вас всі поради.

    Дорогі діти, вчителі, батьки!
    Щиро вітаю всіх вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації.
    День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільшої гуманітарної цінності.

    Дорогі школярі!
    В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнений, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.
    Загальновідомо, що знання – це сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу. Вони, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні нам для будівництва держави.
    Кожен з нас, перегортаючи сторінки свого життя, зупиниться на тій, що має назву «школа». І полинуть тоді думки приємні, життєрадісні, і защемить серце, бо згадуєш своє дитинство, юність, своїх кращих друзів, своїх порадників і наставників – учителів.
    Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.
    У цей день хочеться побажати першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваюся, що ви, мої юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями.
    Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати а й основам великої науки – життя.
    Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!

    День знань — день особливий, яскравий.
    Адже попереду — навчальний рік.
    Можливо, вдасться він жарким,
    Але лише наполегливих слава чекає!
    Бажаємо мужності, терпіння,
    Відкриттів дивних і перемог.
    І нехай прекрасні миті
    На багато років залишать слід!

    Сонце листя обпалило
    Золотавим вереснем.
    Ось і осінь настала,
    Знову в школу ми йдемо.
    Що ж, готові ми до перемог,
    Серце просто рветься в бій!
    Розум наповнимо знань світлом!
    Школа, ми завжди з тобою!

    День знань — це свято книг,
    Квітів, друзів, посмішок, світла!
    Вчися старанно, учень —
    Найголовніше сьогодні це!
    З Днем знань, учень!
    Сьогодні свято твій:
    Світ — яскравий і великий —
    Ти для себе відкрий!

    День знань — це свято всієї країни!
    Коли всі школи двері відкривають,
    І всюди сміх щасливий дітвори,
    І клени в червоному в школах всіх зустрічають,
    Ми вітаємо кожного з нас
    З прекрасним святом осіннім і бажаємо,
    Щоб став прекрасним стартом у житті клас,
    В якому восени вчитися починаємо.

    Доводити людині необхідність знань — це все одно, що переконувати її у корисності зору. Навчайся і отримуй задоволення від шкільних років!

    Дорогі друзі!
    Вітаю Вас із чудовим хвилюючим святом — Днем Знань!
    Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки — у школи та вузи.
    Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, — ми завжди залишаємося вашими учнями!
    Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам — ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!
    Щасти Вам!

    День знань — це білий бант
    На голові у першокласники,
    Квітів безмежний океан,
    Що принесемо ми в школу нашу,
    Де знову з 1 вересня
    Привітає нас дзвінок веселий,
    І, щедро знання даруючи,
    Двері відчинить рідна школа!

    Закінчилося літо і ніжно кличе
    Діточок за парти всіх школа.
    І з книгами новий, чарівний політ
    День Знань подарує вам знову.
    І в перший день осені, день вересня
    Вас шкільна дружба зустрічає.
    І дитячі роки, собою срібних,
    На вас світло добра випромінює.

    Сьогодні вітаємо
    Хлопців, вчителів.
    Успіхів усім бажаємо
    І яскравих шкільних днів.
    Нам нічого бентежитися,
    Адже ми — одна сім’я.
    Давайте ж посміхатися!
    З днем знань вас, друзі!

    Я бачу світло щасливих очей
    (На світ частіше так витріщайся!) —
    Увійдеш ти скоро знову в клас,
    Побачиш знову своїх друзів,
    Вчителів! таких знайди
    Хороших! Важко це!..
    І побіжать навчання дні
    Від вересня до літа.
    Бажаю, щоби не через покарання —
    Для щастя лише
    тобі давалися знання!

    Коледж обраний до душі,
    Склав іспити вже.
    З надходженням вітаємо!
    Вибір твій ми схвалюємо.
    Ми запам’ятаємо цей день!
    Це перша ступінь
    На підйомі до майстерності,
    Що прикрасить твоє життя.

    Нехай навчання буде світлою, зоряної,
    Нехай вдасться більше вам дізнатися,
    Щоб навесні дзвінкої, спекотної, пізньої
    Знову на «12» будь-який іспит здати!

    Перший клас сьогодні вам
    Відчиняє двері,
    Порадуйте тат і мам,
    Будьте мудрі й вченні,
    Поважайте вчителів,
    Добрих друзів майте,
    На дванадцять завжди вчіться,
    А двійок — не майте.

    Останній серпня листок
    Упав з календаря,
    Нехай літо скінчилося, зате
    На початку вересня
    З ранку ми радісно поспішаємо
    За парту в шкільний клас,
    Всіх вітаємо від душі
    З Днем знань! У добрий час!

    Вересня настало — і знову
    З Днем знань вітаємо усіх,
    Бажаємо вам відкриттів нових,
    І нехай у навчанні чекає успіх!

    Як пролетів швидко літо,
    І в школу знову йти пора.
    В сяйво сонячного світла
    Поспішає з квітами дітвора.
    Для них сьогодні яскравим кольором
    Іскрить листок календаря.
    Бажаємо радості, успіхів,
    Удачі! З 1 вересня!

    Сьогодні день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів.

    Навчання — світло, відомо,
    Невігластво — є темрява.
    Вчитися цікаво,
    Корисно для розуму.
    З Днем знань вітаємо!
    Прийшов навчальний рік!
    старанності бажаємо
    І радісних турбот!

    Привітати з 1 вересня
    Поспішаємо сьогодні ми тебе.
    Вже зачекалися рідна школа
    І всі твої вчителі.
    Хай буде все як в перший раз:
    Посмішка, блиск щасливих очей.
    А попереду — знову навчання
    І твій веселий дружний клас.
    Бажаю труднощів не знати
    І вранці легко вставати,
    Завжди з бажанням вчитися
    І знати предмет будь на «п’ять «!

    Бажаю міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!


    Ви сьогодні в перший раз
    Відправляєтеся в перший клас,
    Щоб вас читати, писати
    І вважати вчили.
    Ви тепер — школярі, вчіться добре, будьте старанними!

    Дорога доню! Сьогодні ти пішла в перший клас, тепер ти зовсім доросла. Наші побажання прості: вчитися тільки на » п’ятірки»! У тебе буде багато предметів, кожен день потрібно буде вчити уроки, але зате ти дізнаєшся стільки цікавого! Світ знань відкритий перед тобою, в добру путь!

    Ось і став ти першокласником,
    Форму нову наділ.
    Нехай для всіх він буде святом,
    Цей перший шкільний день.

    Знання тільки тоді знання, коли воно набуте зусиллями думки, а не пам’яттю. З найкращими побажаннями в День знань!

    Канікули закінчуються —
    Днів відпочивали багато…
    Друзі знову зустрічаються
    У шкільного порогу
    Зміцнілими, здоровими!
    Хвала лісовим походам,..
    Зі знаннями новими!
    І — з Новим Шкільним Роком!

    У перший день осінній ранній
    Все наче в перший раз:
    Поздоровлення в День знань 
    Знову друзі, подруги, клас!
    Повинен ти, школяр, вчитися
    Після відпочинку почати
    Так, щоб знову відзначитися —
    Лише «п’ятірки» отримувати!

    Ти сьогодні — другокласник!
    У цей день осінній
    Безтурботно і прекрасно
    Буде настрій!
    Клас другий! Друже, будь
    Терплячий і стійкий!
    І учись не як-небудь —
    А вчись без двійок!

    Ми довго чекали свято знань
    На початку самому вересня!
    І не боїмося ми завдань,
    Що нам дають вчителі!
    Спасибі вам, за вашу сміливість,
    За теплоту і доброту!
    Хочемо, щоби радістю зігрілось
    Сердечко ваше на вітрі!

    Сьогодні твоє свято: ти відкриваєшь для себе яскравий і великий світ знань!
    Бажаю тобі успіхів на цьому шляху та неймовірних відкриттів!
    З Днем знань!
    День знань — це свято книг, квітів, друзів, посмішок, світла!
    Вчися старанно, учень, бо це найголовніше сьогодні!

    Перший клас сьогодні вам
    Відчиняє двері,
    Порадуйте і тат і мам,
    Будьте мудрі й вченні,
    Поважайте вчителів,
    Добрих друзів майте,
    На дванадцять завжди вчіться,
    А двійок — не майте!

    Перший раз у перший клас!
    Це ж таке є свято,
    Добрим учнем в школі будь,
    Друзів май багато.
    Вчителів завади шануй,
    Вчи буквар до дірки!
    Нехай тішаться батьки
    За твої п’ятірки!

    Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
    Бажаємо усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

    Дорога дитина! Сьогодні ти пішла в перший клас, тепер ти зовсім доросла. Наші побажання прості: вчитися тільки на «п’ятірки»!У тебе буде багато предметів, кожен день потрібно буде вчити уроки, але зате ти дізнаєшся стільки цікавого! Світ знань відкритий перед тобою!
    В добру путь!

    Вперше для тебе дзвенить дзвінок, кличе і манить по новій дорозі. Зараз почнеться перший твій урок і перше побачення зі школою. Хочемо побажати тобі сьогодні завжди прагнути до вершин знання і в житті ніколи не відступати, а вчитися тільки із задоволенням!

    Шановні освітяни!
    Вітаю Вас з днем знань – 1 вересня! Поздоровляю з початком навчального року та бажаю міцного здоров’я, здібних учнів та звичайно покращення умов праці!

    У цей день всім учням і вчителям бажаю міцного здоров’я, терплячості, а головне щирого прагнення до нових знань. Нехай новий навчальний рік буде кращим за попередній і всі ваші бажання стануть реальністю!

    Перше вересня – це особливе свято, тому що 1 вересня – це день знань. Якщо забути про стереотипи та штампи, то це свято змін, свято позитивного розвитку, свято пізнання нового та невідомого, водночас, зі збереженням зв’язку з минулим. У цей день хочеться особливо теплими словами привітати всіх людей, які мають безпосереднє відношення до освіти. Бажаю Вам, дорогі друзі, здоров’я, щастя та радості, а також невичерпної енергії при здобутті нових знань. Нехай завжди з Вами буде поруч підтримка та розуміння Ваших близьких та знайомих. Зі святом Вас!

    Дорогі школярі!
    В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнений, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні!

    Шановні друзі, всі присутні,
    Батьки, сьогоднішні й майбутні,
    Дорогі діти, вчителі,
    З найкращим святом на землі!
    Хочу усіх вас привітати,
    Слова стараюсь підібрати,
    Щоб кожен раптом це відчув,
    Щоб вересня свого він не забув.
    Щоб ворухнулось щось в душі
    В усіх, хто чує ці вірші.
    Бо хоч уже і час пробіг,
    Та кожен з нас забудь не зміг
    Як сам колись, мов ці малята,
    Спішив на перше шкільне свято.
    І хоч пройшло чимало літ,
    Та не зітреться дивний слід…
    І ось у вересня погожу днину
    Ти вже ведеш свою дитину.

    Продзвеніла веселкова карусель теплого літа, зібрано багатий урожай хліба, у садах доспіли яблука і сливи. А 1 вересня знову зібрало нас у рідному колі. У когось попереду багато студентських років, а хтось уже вийшов на «фінішну пряму».
    1 вересня традиційно вважається Днем знань. Про знання можна казати багато, але хочеться скористатися висловлюваннями мудрих людей, які варто взяти до уваги на все життя.
    Знання це скарб, а вміння вчитись — ключ до нього
    Знання тільки тоді знання, коли воно набуте зусиллями думки, а не пам’яттю
    Доводити людині необхідність знань — це все одно, що переконувати її у корисності зору
    Сам час настійно вимагає: не хочеш відстати від життя — учись!
    Вітаємо всіх студентів, викладачів та співробітників з початком навчання!

    Щиро вітаємо з Днем знань — справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.
    Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
    Бажаємо усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому — високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.
    Найщиріші слова подяки — вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
    Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

    Щиро вітаємо Вас з початком нового навчального року!
    Це – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас.
    Саме у День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів і викладачів, їх неоціненну роботу розуму і серця.
    Усім, хто в цей день прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів.

    1 ВЕРЕСНЯ — День знань — особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

    Вітаю Вас із чудовим хвилюючим святом — Днем Знань!
    Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки — у школи та вузи.
    Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, — ми завжди залишаємося вашими учнями!
    Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам — ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!
    Щасти Вам!

    Вітаю Вас з цим визначним днем, адже знання є невід’ємною частиною виховного процесу будь-якої людини. Не має значення скільки класів чи семестрів Ви провчились, але здобуті знання завжди залишаться з Вами.
    Зі святом Вас!

    Свято 1 вересня, завжди залишається в пам’яті кожної людини. Де хто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам’ятались роки навчання у ВУЗі. Втім 1 вересня це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.
    Отже з нагоди дня знань вітаю усіх з початком навчального року. Бажаю міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!

    Це школа щиро кожному бажає
    Навчатись із натхненням, із любов’ю,
    І бути всім родиною одною.
    Щоб до наук цікавість вас хилила,
    Щоб фізкультура теж вам була мила,
    І щоб засяяла вам зірка та у небі,
    Що забере із мрій всі перепони-стелі!

    Осіннє сонечко до школи проводжає!
    І кожен першокласник, мабуть, знає,
    Що рік шкільний вам принесе цікаву
    Ту подорож до знань, корисну саму.
    Наснага і рішучість в цій дорозі,
    Доставити вас до мети у змозі.
    А вчителі і друзі, що вже поряд,
    Розкриють ще яскравіше світогляд!

    Новий навчальний рік вже на порозі школи!
    До знань свій шлях вести ви всі уже готові?
    У ранцях – зошити, книжки, а у очах – бажання…
    Ну, що ж?! Прийміть від серця щирі привітання!
    Бажаємо ми вам розкритися новому,
    Сприйняти вчителів розумне кожне слово!
    Здолати труднощі і досвід свій створити,
    Щоб далі теж цікаво, легко було жити!

    Шановні першокласники! Вітаємо у школі!
    У цій країни знань ви жителі ще нові.
    Ми віримо у вас, бажаємо вам щиро,
    Щоб ви науки всі здолали тут сміливо!
    У формі гарні ви, а в ранцях — все потрібне,
    І посмішки у вас засяяли чарівно.
    Зробить цей перший крок, відкрийте двері школі,
    Бо учнями тепер ви бути вже готові!

    Побажання випускникам
    Останній перший дзвоник для декого із вас,
    В останнє перше вересня запросить вас у клас.
    Випускники, для вас це Свято знань прощальне,
    І майже ви дорослі — всі прийміть вітання!
    За цей останній рік ви спробуйте найбільше
    Ввібрати в досвід свій знання найважливіші.
    Є впевненість, що ми зробили все можливе,
    Щоб ваш подальший шлях був гідний і щасливий!

    Прислухайтесь… за тими от дверима вас чекає школа, а в ній — велика країна знань. Хтось цього року стане лише першовідкривачем, а для когось – це ще один рік продовження пошуків і відкриттів. Є ще й ті з вас, хто вже встиг накопичити великий досвід, знання, вміння, і зробить сьогодні останній першовересневий крок у клас…
    Всім вам і кожному ми бажаємо завжди йти тільки уперед: до перемог, до визнання, до світоча своїх мрій! Будьте уважними учнями, щирими друзями та гідними людьми!
    Ми (вчителі, уся школа та країна знань) обіцяємо завжди викликати у вас цікавість, підтримувати вас у хвилини невпевненості та допомагати вам підійматися до кожної вашої мети! Яскравої та успішної вам подорожі!
    З першим вересня!

    Літо у вирій
    Вже відлітає.
    Школа піснями
    Знов оживає.
    В школі сьогодні –
    Радісне свято,
    І велелюдно,
    Й квітів багато.
    Вересня перше –
    День довгожданий.
    Айстри, жоржини
    Квітнуть принадно.
    Кличе дзвінок
    На лінійку святкову.
    Бантики-маки
    Сяють шовкові.
    Ось і учитель…
    Тепле вітання,
    Слово ласкаве,
    Щирі бажання.
    Тиша врочиста,
    Світлі хвилини.
    Клятву дають
    Школярі України.
    Клятву священну:
    В радощах, в скруті
    Рідній Вітчизні
    Вірними бути.
    День вересневий
    Радістю квітне.
    Стежка до школи –
    Шлях наш – до світла!

    Прийде осінь. Закурличе
    Журавлями в ранній час,
    І дзвінок мене покличе
    Перший раз у перший клас.

    Усяким людям усякі дари:
    Одному ясний сильний ум,
    Що не знаходить у світі пари;
    Другому рій крилатих дум,
    Що, мов орли, летять за хмари;
    Ще іншим — руки золоті:
    Що очі бачать, руки вдіють
    Який же дар дістали ті,
    Що так дітей учити вміють?
    Мені здається, в скарбі тім
    Любові найбільше дісталося їм.
    Учитель — це наша совість
    Взірець в житті єдиний
    Без цього життєва повість
    Не пишеться у людини.
    Не має свого він часу
    Життя його — тільки школа
    Учитель — це дружні класи,
    Учитель — це така доля.

    Хай буде слово вчителя завжди
    Святим і чистим на землі,
    Нехай до нього як до правди
    Ідуть великі і малі.

    Вже піснями
    Красне літо
    Од дзвеніло у садах.
    Як господар,
    Діловито
    Вийшов вересень
    На шлях.
    Він, як батько,
    Мудрий, щирий,
    Дав у руки нам книжки.
    Оживив шкільне подвір’я
    Сміх дитячий
    Гомінкий.
    Вересень,
    Немов учитель,
    Двері школи відчинив.
    Школярів
    Дзвінком врочистим
    До навчання
    Запросив.

    Андрійко наш уже школярик:
    Іде з портфеликом в руці,
    А в ньому зошити й букварик,
    Пенал, і ручка, й олівці.

    Загорівсь вогнем світанок,
    Підіймає вії ранок,
    Йде помитися у ставок,
    Будють сонних діточок.
    Школа двері відчиняє:
    — Нумо, діти, до книжок!
    З вікном пташки співають,
    Співом вересень вітають,
    І дзвенить піснями скрізь
    Сад густий, і поле, й ліс,
    І шкільний будинок світлий,
    Що в селі до сонця звівсь.
    Ось Івасик і Калина
    Йдуть до школи по стежині,
    З Букварями – в перший клас.
    Ми їм кажем:
    — В добрий час!
    Хай цікаві таємниці
    Там відкриються для вас!

    Жовтіє листя на тополі.
    Летять у синяві хмарки.
    Відкриті навстіж двері в школі –
    Ідуть до школи першачки.
    З гілок тополь злітає листя,
    Кружляє й падає до ніг.
    Уперше діти урочисто
    Переступають цей поріг.

    Іде малесенька Галинка,
    Маленька мамина перлинка,
    В руці портфелик свій несе,
    Радіє дівчинці усе.
    Навколо гарно, як ніколи,
    Бо йде школярочка до школи.
    Іде, щоб разуму набратись,
    Навчитись думати й писати,
    Людей і мову шанувати.
    Чи йде, чи над землею лине,
    І їй всміхається Вкраїна.

    У перший день осінній
    Все як в перший раз:
    Вітання чутно всюди,
    Знову друзі, вчитель, клас!
    Не перший раз сьогодні
    Дзвінок тобі дзвенить,
    Ти вчися на відмінно,
    І хай тобі щастить!

    Ось і знову осінь настала –
    Знань безсумнівна пора.
    Як казала ріднесенька мама:
    До школи мерщій дітвора.
    Знання успішно отримуй,
    Знай ти усе на зубок,
    Виросте з тебе людина,
    Буде в житті з тебе прок!

    Новий навчальний рік вже на порозі школи!
    До знань свій шлях вести ви всі уже готові?
    У ранцях – зошити, книжки, а у очах – бажання…
    Ну, що ж?! Прийміть від серця щирі привітання!
    Бажаємо ми вам розкритися новому,
    Сприйняти вчителів розумне кожне слово!
    Здолати труднощі і досвід свій створити,
    Щоб далі теж цікаво, легко було жити!

    Осіннє сонечко до школи проводжає!
    І кожен першокласник, мабуть, знає,
    Що рік шкільний вам принесе цікаву
    Ту подорож до знань, корисну саму.
    Наснага і рішучість в цій дорозі,
    Доставити вас до мети у змозі.
    А вчителі і друзі, що вже поряд,
    Розкриють ще яскравіше світогляд!




    1-2 вересня в українських школах пролунає 

    Перший дзвоник – особливе свято для першокласників та їхніх батьків. 

    Зібрали для вас красиві привітання з Днем знань, які підбадьорять новоспечених учнів. Обирайте побажання у віршах, прозі або картинках!

    Свято Першого дзвоника знаменує для першокласників початок шкільного життя. До вашої уваги найкращі привітання з Днем знань 1 вересня першокласникам, а також – зворушливі побажання від батьків та їхніх наставників, зокрема – першої вчительки.

    Привітання першокласникам з 1 вересня


    Перший раз у перший клас!
    Це ж таке є свято,
    Добрим учнем в школі будь,
    Друзів май багато.
    Вчителів завади шануй,
    Вчи буквар до кірки!
    Нехай тішаться батьки
    За твої успіхи.

    ***

    Перший клас сьогодні вам
    Відчиняє двері,
    Порадуйте і тат, і мам,
    Будьте мудрі й вченні,
    Поважайте вчителів,
    Добрих друзів майте,
    На дванадцять завжди вчіться,
    А двійок – не майте!

    ***

    Поздоровлення від мами для доньки-першокласниці

    Донечці-першокласниці
    Дуже рано прокинулось сонечко,
    Вже й гуляє в небесній блакиті.
    Ще раніше прокинулась донечка,
    Найщасливіша нині у світі.
    Все на місці – і зошит, і книжка,
    Вчасно зібрано все, як ніколи.
    Та хвилюється донечка трішки,
    Адже йде вона вперше до школи.
    Щастя, радості, миру бажаю
    І удач у житті їй багато.
    Хай печалі її оминають.
    3 Першим вересня, донечко, з святом!

    ***

    Вірші від першої вчительки

    В очах малих дітей цікавість і тривога.
    Повсюди море сонечка й тепла.
    Найкраща в світі чарівна дорога
    Сьогодні вас до школи привела.
    Ідіть сміливо! Це дорога в казку.
    Я вас туди за руку поведу.
    І подарую вам любов, тепло і ласку,
    На всі питання відповідь знайду,
    Навчу всього, що для життя потрібно,
    Відкрию дивовижний світ для вас.
    Учитись дітям просто необхідно.
    Прошу ласкаво в школу, в перший клас!

    ***

    Я беру твою руку, дитино маленька,
    Щиро, бережно й ніжно в долоні свої.
    Поведу через казку, не бійся, рідненька,
    У незвідані далі, далекі краї.
    Будем разом усюди ми там мандрувати,
    Перепони долати ми будем щодень.
    Я навчу тебе мислити, і рахувати,
    І читати, й писати, співати пісень.
    То ж давай свою руку, і я обіцяю:
    Станем друзями всі ми на довгі роки.
    Ти полюбиш цю школу і клас свій, я знаю,
    І щоранку ітимеш сюди залюбки!

    ***

    Незабудок букетик малий
    Зоріє у тебе на грудях,
    Стелиться шлях непростий, та ясний,
    Для тебе між добрії люди.
    Все добре зі школи візьми у життя,
    І вчительську мудрість, і шану від друзів,
    Хай легкою буде доля твоя,
    Хай люблять тебе і шанують усюди.

    ***

    Вітальні слова від директора школи

    Любі діти, першачки
    Вас вітать я радий
    Вчора були малюки,
    А сьогодні мати
    Білу вишиту сорочку
    Одягнула зранку
    Привела свого синка
    До шкільного ґанку.
    Темно-синій піджачок
    Личить так Миколі
    І Катрусі, і Даринці –
    Всі прийшли до школи.
    Доню з бантами привів
    Тато в вишиванці
    Дуже вчитися кортить
    Глібу та Оксанці.
    Свято знань – незвичний день
    Поспішаймо, діти
    Ось і дзвоник дзень-дзелень
    Кличе учнів вчитись!
    Вітаємо вас із початком шкільного шляху! Хай вам щастить!

    Вітання з Днем знань для першокласників у прозі

    ***

    Вітання для першокласників від батьків

    Наші милі діти! Сьогодні ви усі надзвичайно гарні прийшли на своє перше шкільне свято! Не встигнете ви й помітити, як ми усі разом будемо вітати вас із завершенням шкільних років, з отриманням атестатів.

    А зараз ваш щасливий учнівський шлях тільки розпочинається! На цьому шляху ми обіцяємо вам свою підтримку любов'ю, порадами, власним досвідом. Нам ще не віриться, що ви всі вже такі дорослі, але ми щиро віримо у ваші таланти та здібності, завдяки яким ви обов'язково досягнете значних успіхів.

    Ми обіцяємо визнати вашу самостійність та завжди будемо поруч, щоб не дати залишитися на одинці з минущими труднощами. Ми теж колись зустрічали свій перший дзвоник, свою першу вчительку, своїх перших товаришів, отримували перші домашнє завдання та перші оцінки. Ми з радістю пригадуємо цей час нових знань, цікавих відкриттів та здивувань!

    Бажаємо усім вам отримувати від шкільного життя якнайкращі емоції та найкорисніші знання! Ми будемо пишатися вами від усього серця!

    ***

    Ти так довго чекав цього дня, і от нарешті він настав! Перше вересня… В портфелі охайно складені зошити, олівці та ручки зручно притислись одне до одного у пеналі, а в боковій кишені — парасолька, так, про всяк випадок. Чекай! У всій цій передшкільній ейфорії Ти забув про головне — привітати друзів з Днем знань!

    ***
    1 вересня — День знань — особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

    ***

    Побажання першокласникам від першої вчительки

    Мій дорогий перший клас! Цей день – велике свято не тільки для вас, але й для мене також! Ваші щирі посмішки, очі з іскорками цікавості дають мені велику надію, що наш з вами шлях буде повним добрих пригод та досягнень!

    Ваші батьки з любов'ю виховували вас вдома. Прийшовши до школи, ця любов буде тільки зростати: моє серце вже чує кожне ваше серденько, бо ми стаємо однією великою родиною! Ви скоро відчуєте тепло та підтримку ваших шкільних друзів та старших товаришів!

    Я допоможу вам відкрити нові вміння, знання, навички, та ви зрозумієте, що кожен з вас може бути трошки чарівником, якому підкориться багато наук та нових відкриттів!

    Життя у нашому класі будуть завжди охороняти доброзичливі феї: дружба, взаємоповага та щира допомога. Кожний з вас ніби особливий вогник, об'єднавши які разом ми створимо велике тепле сяйво, наш перший дружній клас! Вітаю вас, мої любі! Успіхів вам у найяскравішій пригоді життя!

    ***

    Поздоровлення від старшокласників-випускників

    Вітаємо наших молодших друзів на святі Першого дзвоника нашої рідної школи! Ми раді бачити ваші щирі обличчя, які прагнуть найшвидше відкрити для себе світ школи! Ми також щасливі, що у свій випускний рік передаємо естафету навчання саме вам, наші першокласники!

    Хочемо з вами поділитися секретом: школа є особливим світом, який кожному розкривається по-своєму. Будьте активними та допитливими, тоді вам завжди буде цікаво и весело! Будьте щирими та товариськими, тоді з вами завжди поруч буде багато друзів! Будьте відповідальними та наполегливими, тоді ви завжди будете радіти можливості відповісти на уроці та отримати гарну оцінку!

    У шкільному житті на вас чекають не лише уроки та домашні завдання! Екскурсії, класні свята, різноманітні конкурси, спортивні змагання, олімпіади, багато гуртків за інтересами, шкільні концерти та багато іншого! Відкривайте з радістю для себе шкільні двері! Тепер ви теж повноправні жителі країни знань! Хай ваше життя у ній буде яскравим та радісним!


    **************************************

    ДУЖЕ ЗВОРУШЛИВІ НАПУТНІ СЛОВА ДЛЯ ПЕРШОКЛАСНИКІВ НА 1 ВЕРЕСНЯ. САМЕ ЦІ НАПУТНІ СЛОВА ДОПОМАГАЮТЬ НАЛАШТУВАТИ ДИТИНУ НА НАВЧАННЯ, ПІЗНАТИ, ЩО ТАКЕ ШКОЛА, ПЕРЕКОНАТИ ЇХ У ТОМУ, ЩО ШКОЛА — ЦЕ ДРУГИЙ ДІМ, ДЕ ЙОГО ЛЮБЛЯТЬ І ЦІНУЮТЬ.


    НАПУТТЯ ПЕРШОКЛАСНИКАМ НА 1 ВЕРЕСНЯ

    1-го вересня у всіх школах проходить урочиста лінійка, присвячена початку нового навчального року. Цей день чекають з нетерпінням всі учні, але особливо це хвилюючий момент для самих маленьких першокласників, адже вони встають на першу сходинку до відкриття нового життя, цікавою, але з іншого боку складною і відповідальною.

    На урочистій лінійці вимовляється дуже багато напутніх слів усім школярам, але особливої уваги приділяють, звичайно ж, випускникам школи і першокласникам.

    1 ВЕРЕСНЯ – це самий радісний і хвилюючий день у житті кожного першокласника. Для того, щоб налаштувати дитину на школу і навчання, кожен батько повинен пояснити, дати пораду, сказати напутні слова своєму чаду. Отже, з чого ж почати розмову:

    По-перше: тато з мамою повинні пояснити, що школа – це сама запам’ятовується пора усього життя дитини. Школа – це клас, де спілкуються, розважаються, заводять друзів, але в першу чергу отримують нові знання, які знадобляться в житті кожного. Батьки повинні донести до дитини, що не залежно від шкільних успіхів або невдач, мама з татом будуть любити і підтримувати його завжди.

    По-друге: батькам необхідно пояснити, що саме зі школи у дитини починається нове життя дуже цікава і дивна, але в теж час можуть виникати непереборні труднощі, з якими дитина повинен боротися, долати, а в разі невдач, не розчаровуватися.

    Побажання першокласникам від батьків

    — Маленькі наші діточки, для Вас сьогодні звучать привітання, адже ви стали школярами і саме сьогодні для Вас відкривається нова дорога, під назвою «школа». Нехай для Вас ця дорога буде щасливою, легкою, цікавою. Бажаю Вам знайти вірних і відданих друзів. Щасливої дороги мої дорогі!

    — Вітаю Вас з першим вересня, бажаю більше відмінних оцінок у Ваших щоденниках і поменше важких завдань, а уроки для Вас хай будуть цікавими і пізнавальними.

    Ви сьогодні на порозі

    найкращою в світі школи,

    Життя тут буде дуже яскравою,

    Прегарній і веселою.

    Мама з татом ради

    І у бабусь захват,

    Вам вчитися тільки треба

    Ну звичайно без «хвостів».

    збирати Портфель, нічого не забувати,

    слухати Вчителя, на партах не малювати.

    А також напуття буде таке:

    Битися, кусатися, штурханами — погане,

    Дружити, допомагати, захищати, поважати —

    Це добре, так і тримати!

    Побажання першокласникам від першого вчителя

    Так само не мало важливу роль для першокласників відіграють слова першого вчителя. Саме вчитель повинен зацікавити і залучити дітей до навчання. Можна почати з наступних слів:

    — Шановні мої першокласники, саме для Вас сьогодні звучить перший шкільний дзвінок. А це означає, що у Вас починається нова пізнавальна життя, Ви стаєте самостійними учнями. А для того, щоб Вами пишалися батьки, родичі, вчителі необхідно бути слухняними, старанними учнями. Я як Ваш класний керівник обов’язково допоможу всім Вам прагнути досягати лише хороших оцінок.

    — Сьогодні мої дорогі, улюблені першокласники хочу привітати Вас з святом – 1 вересня і побажати відмінного навчання, багато нових друзів. Школа для Вас стане другим рідним домом, так як саме тут Вас чекає дуже багато всього цікавого, пізнавального, дивного. Саме тут Ви навчитеся писати, читати, рахувати, малювати, ліпити і багато іншого.

    — Нарешті настав цей довгоочікуваний день для Вас мої любі першокласники. Сьогодні Ви стоїте такі маленькі, кмітливі малюки з такими величезними букетами квітів. Хтось посміхається, хтось хмуриться, на Ваших очах світиться радість, нетерпіння сісти за парти і почати вчитися. Саме ця пора, пора дитинства найцікавіша, що запам’ятовується. Цінуйте кожен день, проведений в школі, з вчителями, своїми однокласниками, так як це мить, пролетить непомітно для кожного з вас. І через одинадцять років Вас очікує нова доросле життя зі своїми труднощами і перемогами. А сьогодні хочу побажати Вам доброго шляху в нову шкільну життя, де Вас звичайно ж люблять і завжди прийдуть Вам на допомогу.

    — Мої дорогі першокласники, дозвольте сьогодні в цей день знань, привітати Вас з початком першого навчального року та побажати величезною удачі, успіху в навчанні, гарного настрою, безліч перемог і здійснення всіх ваших бажань.

    Напутні слова першокласникам від директора школи

    «Дорогі наші першокласники, ось і настав у Вашому житті цей чудовий день 1 вересня – День знань. Дозвольте мені від щирого серця привітати Вас з цим чудовим святом. Ось і пролетіло дитинство, сьогодні Ви стоїте на першій ступені до нового життя і з гордістю зоветесь першокласницею, школярем. Шкільні роки – чудові, це найкращий час у житті кожної людини. Саме в школі Ви знайдете своїх перших друзів, отримаєте багато нових та цікавих знань. Школа – це справжнє диво знань. Пам’ятайте, що відмінно вчитися і бути старанним учнем – це найкращий внесок у Ваше майбутнє. Доброго шляху у світ знань дорогі першокласники!»

    НАПУТНІ СЛОВА ПЕРШОКЛАСНИКАМ ВІД ВИПУСКНИКІВ ШКОЛИ НА 1 ВЕРЕСНЯ

    /найтепліші побажання для першокласників те випускників.

    1 вересня – це найважливіший день насамперед для першокласників і випускників, так як одні з них вперше приходять у школу, а для інших це свято святкується в школі останній раз. Лінійка, присвячена Дню Знань, проходить як зазвичай за сценарієм, на ній говориться дуже багато побажань для першокласників, як від директора школи, вчителів, провідних, батьків, так і від випускників школи.

    Напутні слова першокласникам від випускників школи:

    — Сьогодні особливий день – День Знань! Для Вас дорогі першокласники це перший Ваш свято, Ви відправляєтеся вперше в школу отримувати багато нових цікавих знань. Хочемо Вас сьогодні привітати і побажати насамперед успіхів у навчанні, заздрості собі багато нових друзів, а школу приймати як Ваш другий дім. Щасливої дороги!

    — Дорогі наші першокласники, подивіться які Ви сьогодні ошатні, гарні й трохи перелякані. Не переживайте в школі Вам дуже сподобається. Ваша перша вчителька буде для Вас другою мамою, яка буде Вам допомагати і підтримувати Вас у всьому. Слухайтеся її і шануйте. А ми хочемо Вам побажати отримувати лише тільки 5. Ну а якщо що-то ви не змогли, то можете звертатися до нас до випускників ми обов’язково Вам допоможемо вирішити різні труднощі. З святом дорогі учні!

    — Першокласник – це класно звучить, так як їм буває кожен учень. Пишайся сьогодні цим званням «Першокласника». Позаду дитячий сад і у Вас починається нова, цікава життя. Ви стали учнями, а це означає, що ви скоро навчитесь писати, читати, рахувати, малювати і багато чого іншого, все це дуже цікаво і пізнавально, а найголовніше стане в нагоді Вам у Вашому подальшому житті. Доброго шляху першокласники мої!

    — З святом наші улюблені учні, для Вас сьогодні особливий день – 1 вересня. Незабаром Ви познайомитеся з зошитами, букварями, навчитеся тримати ручки і красиво виводити букви і цифри, я впевнена Вам буде дуже цікаво. Бажаю всім Вам доброго шляху в цій нелегкій праці, але Ви його обов’язково подолаєте. А ми Вам обов’язково допоможемо.

    — Дорогі хлопці сьогодні для Вас звучить Ваш перший шкільний дзвінок, також, як і для нас 11 років тому. Запам’ятайте цю мить назавжди, так як цей перший дзвінок не повториться більше ніколи. Тепер у всіх Вас з’являться нові друзі, нові інтереси, захоплення. Попереду Вас цілий навчальний рік, постарайтеся провести його гідно, радувати вчителів та батьків відмінним навчанням і старанністю своєї поведінки, адже це головне, що ви повинні засвоїти в шкільній, цікавого життя.

    — Здрастуйте, дорогі учні! Сьогодні в цей чудовий свято хочеться побажати Вам успіхів у навчанні, побудувати хороші взаємини з вашим першим учителем та однокласниками. Ваш клас – це Ваш другий рідний дім. Завжди будьте дружними, підтримуйте один одного і не коли не лайтеся. Щасливої дороги дорогі першокласники!



    ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО!
    privtannya-pershoklasnikam-na-pershiy-dzvonik-vd-batkv-vd-pershoyi-vchitelki.rar [136,28 Kb]
    (Придбали цей файл: 307)



    Сподобалося? Поділіться з друзями!



    Категорія: Класним керівникам / Батьківський куточок / Сценарії свят

    На головну



    Залиште будь ласка свій коментар щоб ми знали що дана публікація цікава, та принесе свою користь для вас!
    Дякуємо!

    Шановний користувач нашого сайту.
    Ви зайшли на освітній сайт як незареєстрований користувач.
    Будь ласка
    Зареєструйтесь на сайті (1 хвилинка часу) або увійдіть під своїм іменем за допомогою кнопок соц-мережі Fb. Після реєстрації на нашому сайті, для вас будуть відкриті всі можливості сайту. Коментарі і повне право на всі категорії та інші функції.
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.